nightjim 0 Публикувано Януари 3, 2020 Сподели Публикувано Януари 3, 2020 On 1/3/2020 at 3:10 AM, pigeon said: Не знам, честно казано много малко филми ми тръгват с това онлайн гледане. Не знам как е за вас. Сега пробвах и Батман с най-много сийдъри уж... The.Dark.Knight.2008.BRRip.1080p.x264-DEFiANCE Всичко си тръгва, само че се иска да поразбираш малко и да избереш подходящите субс. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
pigeon 1 Публикувано Януари 4, 2020 Сподели Публикувано Януари 4, 2020 5 hours ago, nightjim said: Всичко си тръгва, само че се иска да поразбираш малко и да избереш подходящите субс. Какво се иска да разбираш бе пич, или тръгва или не. 100% нищо не си направил за да ти тръгне на тебе а говориш за разбиране. 1 Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Peter 0 Публикувано Януари 4, 2020 Сподели Публикувано Януари 4, 2020 Здравейте, На Windows 10 Арена плеи ми се явява , като blocked publisher. как да отблокирам, за да го инсталирам? Поздрави Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
SVETLJO 120 Публикувано Януари 4, 2020 Сподели Публикувано Януари 4, 2020 ТОВА туулче маха Digital Certificates от файла. Разархивира се на десктопа, влачи се желаният файл върху иконата и излиза прозорец, който казва дали ги е премахнало. След това би трябвало да можеш да го стартираш. Аз бих си направил копие на „*.ехе“-то за всеки случай... Клип (в спойлера) Spoiler Цитат „... И не казвайте, че не сме ви предупредили! (Простетник Вогон Джелтц) Quote „Music directly represents the passions of the soul. If one listens to the wrong kind of music, he will become the wrong kind of person.“ Aristotle. Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Peter 0 Публикувано Януари 4, 2020 Сподели Публикувано Януари 4, 2020 Благодаря, инсталирах , но даде бял екран. ще пробвам понатам. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
pigeon 1 Публикувано Януари 5, 2020 Сподели Публикувано Януари 5, 2020 (редактирана) On 1/3/2020 at 5:10 AM, knife said: Честно казно не знам защо не се отваря, като при мен всичко тръгва. Другото нещо, което се сещам е, ако сте в чужбина и има някакво ограничение от някъде. PS. Да, арена плей нещо не работи в момента. Да, аз от Англия се опитвам да гледам и наистина някой интернет провайдъри може да блокират някакъв вид контент автоматично. Също най-вероятно е свързано със сийдърите, особено за по-старите филми които нямат много сийд като ги гледам в часове извън час пик по-трудно зареждат или не зареждат, защото в това време няма много сийдъри . Редактирано Януари 5, 2020 от pigeon typos mistake Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
GuG 0 Публикувано Януари 5, 2020 Сподели Публикувано Януари 5, 2020 Здравейте, от поне седмица не мога да стартирам АренаПлей, проблема е временен или няма да работи занапред? Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
knife 80 Публикувано Януари 7, 2020 Author Сподели Публикувано Януари 7, 2020 Вече работи. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Kocec 0 Публикувано Януари 11, 2020 Сподели Публикувано Януари 11, 2020 Е опитвам се да си пусна филм и не работи , препраща ме на някакъв линк https://ftor.cc/ Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Kocec 0 Публикувано Януари 11, 2020 Сподели Публикувано Януари 11, 2020 Е не работи препраща ме в някакъв сайт https://ftor.cc/ и нищо до там Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
knife 80 Публикувано Януари 12, 2020 Author Сподели Публикувано Януари 12, 2020 Да, това е сайта, към който те препраща и се зарежда филма/сериала. Прочети първия пост за повече информация. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
versan78 5 Публикувано Януари 15, 2020 Сподели Публикувано Януари 15, 2020 (редактирана) On 1/12/2020 at 11:36 AM, knife said: Да, това е сайта, към който те препраща и се зарежда филма/сериала. Прочети първия пост за повече информация. То просто не работи.Интересното е,че рекламата на някакъв (Световно признат за най неподходящия VPN) минава и после филма не тръгва. Абе пара да се прави. Това е поредното доказателство,че арена умира Редактирано Януари 15, 2020 от versan78 1 Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
knife 80 Публикувано Януари 15, 2020 Author Сподели Публикувано Януари 15, 2020 Не, ти не можеш ? Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
versan78 5 Публикувано Януари 15, 2020 Сподели Публикувано Януари 15, 2020 2 minutes ago, knife said: Не, ти не можеш ? Щом казваш 1 Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Ifkooo 0 Публикувано Януари 20, 2020 Сподели Публикувано Януари 20, 2020 Като цяло, сигурно работи този плейър, но сега пробвам да гледам Жокера, в топ 10 с доста сийдъри - 8гб. Тръгна всичко точно, но на всеки 5 секунди спира за по 10 секунди да пълни кеша за нови 5 секунди. Интернета ми е 11мб/с (100мбита), сийдъри има, но такива големи филми, не са подходящи за онлайн гледане. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Palamirko 0 Публикувано Януари 27, 2020 Сподели Публикувано Януари 27, 2020 Здравейте , ArenaPlay не работи. Няколко години работи безпроблемно, последния месец за втори път има някакъв проблем. Ако може някой да погледне ? . Благодаря предварително Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Doza 0 Публикувано Февруари 8, 2020 Сподели Публикувано Февруари 8, 2020 Здравейте! Когато опитам да гледам online ми излиза съобщението от прикаченият файл.. снимах го. Конкретно това съобщение ми излезе на Star trek сезон 1.. не Blue ray, а обикновеният. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
knife 80 Публикувано Февруари 9, 2020 Author Сподели Публикувано Февруари 9, 2020 Това ми прилича на реклама. Пробва ли да го отвориш пак или да видиш дали няма skip бутон, за да продължиш напред? Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Doza 0 Публикувано Февруари 16, 2020 Сподели Публикувано Февруари 16, 2020 (редактирана) Да пробвах реклама е за nordvpn и netera, но няма възможност за скипване.. колкото и пъти да пробвам не се променя само това излиза..https://nordvpn.com/special/?utm_medium=affiliate&utm_term&utm_content&utm_campaign=off15&utm_source=aff36087 Без значение кой филм избирам.. Редактирано Февруари 16, 2020 от Doza Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
knife 80 Публикувано Февруари 17, 2020 Author Сподели Публикувано Февруари 17, 2020 С какъв браузър си? Пробвай да го ресетнеш. След този надпис трябва да ти зареди по-хубаво реклата и след това видеото. При това положение ми се струва, че не иска да ти зареди правилно. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
sanick 0 Публикувано Март 9, 2020 Сподели Публикувано Март 9, 2020 Здравейте, от няколко дни не мога да стартирам Arenaplayer, когато го стартирам ми излиза This site can’t be reached player.arenabg.com took too long to respond. Try: Checking the connection Checking the proxy and the firewall ERR_CONNECTION_TIMED_OUT Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
knife 80 Публикувано Март 10, 2020 Author Сподели Публикувано Март 10, 2020 Дал си е почивка ? 1 Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
milev86 0 Публикувано Март 12, 2020 Сподели Публикувано Март 12, 2020 Хора, от днес не ви ралоти Арена Плей. Вчера нормално си гледах сепиала,оставих го на пауза и включен компютър и на следващия ден, Арена Плей се беше затворил автоматично и след рестарт и на компютъра, не пожела да се стартира. Просто не го зарежда. Идеи какво се случва?! Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
knife 80 Публикувано Март 12, 2020 Author Сподели Публикувано Март 12, 2020 Има проблеми и за момента не работи. Следете темата, когато има развитие по въпроса ще бъде казано. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
qka__macka 0 Публикувано Март 14, 2020 Сподели Публикувано Март 14, 2020 ?YOUR PRIVACY IS UNDER ATTACK. TO BE MORE SECURED JUST USE VPN SERVICE. Please consider using NordVPN. We have speacial offer for you: 3-year plan + 3 months for $3.49/mo (SAVE 80%) Това ми изписва ,като дам гледай онлайн. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Recommended Posts
Присъединете се към нас
Може да публикувате съобщение, след като се регистрирате. Ако имате акаунт, влезте сега,за да публикувате с него.
Забележка: Вашият пост ще се нуждае от одобрение от екипа, преди да стане видим.