Jump to content

Класация


Популярно съдържание

Showing content with the highest reputation since 02/03/2021 in all areas

 1. 2 points
  -Ало, полиция. В комшиите празнуват 15 души.Дежурният:-Ако не беше такъв педал - можеше и тебе да поканят
 2. 2 points
  https://torrentdb.net/register/null https://hdfans.org/signup.php?sitelanguage=6
 3. 2 points
 4. 1 point
 5. 1 point
 6. 1 point
  Бойко е на посещение в Англия и е поканен от кралицата на чай. По време на срещата Борисов пита кралицата, каква е тайната на успешния политик. Кралицата му отговаря:- Много просто, трябва да е обграден от интелигентни хора!Бойко пита:- А как се разбира дали някой е интелигентен или не?- Ами трябва да се зададе адекватен въпрос, ето сега ще Ви покажа.Кралицата взема телефона, натиска копчето, за да може и Бойко да слуша разговора и звъни на Дейвид Камерън.- Г-н Камерън, ще Ви задам един въпрос. Майка Ви има син, баща Ви също има син, обаче този син не е Ваш брат. Кажете ми, кой е този син?- Очевидно е, че това съм аз, Ваше Величество! – отговорил Камерън.- Правилно, благодаря Ви! – казва кралицата.Затваря телефона и се обръща към Бойко:- Разбрахте ли сега, г-н Борисов?- Да, Ваше Величество, разбрах!Прибира се Бойко в България, вика Цветанов и го пита:- А бе, Цветанов, баща ти има син, майка ти има син, обаче този син не е твой брат, кой е той в такъв случай?Цветанов се затруднява да отговори и казва, че ще си помисли добре и ще се върне с отговора. Излиза и започва да разпитва министрите и депутатите от ГЕРБ. Никой не съумява да отговори, затова след няколко часа мъки Цветанов се обажда на ректора на Софийския университет и го пита:- Г-н ректор, може ли да Ви задам един въпрос?- Разбира се, г-н Цветанов!- Майка Ви има син, баща Ви има син, но този син не е Ваш брат, кой е тогава?- Естествено, това съм аз! – отговаря ректора.Щастлив Цветанов търчи при Бойко и казва:- Знам отговора на въпроса ти, това е ректора на Софийския университет!- Не, идиот такъв, това е Дейвид Камерън!
 7. 1 point
  Една от любимките ми на 1:14:45 - Mary Gu - Дисней
 8. 1 point
 9. 1 point
  - Докторе, как са нещата при мен?- Ами как да ви кажа... може да вземете кредит.- Но аз няма как да го погасявам!- Няма и да ви се наложи...
 10. 1 point
  Едни гениални 222 секунди…т.е, точно половин час…
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use ; Privacy Policy ; Правила ; We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.