Jump to content

Класация


Популярно съдържание

Showing content with the highest reputation since 07/11/2020 in all areas

 1. 2 points
  Дано да му я приемат. Ще запаля след това една сврщичка в негова чест !!!
 2. 1 point
  Време е за малко добри новини. Фарго ще се завърне на 27 септември в САЩ по FX. Ще бъде възможно и да се гледа онлайн по Hulu, ден след премиерата му. Четвърти сезон трябваше да започне през април месец, но заради коронавируса премиерата беше забавена. Новият сезон ще се развива през 1950-та година в Канзас Сити, където два криминални синдиката ще се изправят един срещу друг. Крис Рок ще бъде в ролята на Лой Кенън – главата на афро-американско криминално семейство, който дава най-малкият си син на италиянската мафия, за да заздравят примирието си. Участие през този сезон ще имат и Тимъти Олифант, Джейсън Шуортцмен, Бен Уишоу и Глин Търман Сезон 4 този път ще бъде от 11 епизода, вместо 10, както бяха предишните три. Планирано е снимките на сезона да продължат в края на този месец. >>Цялата статия<<
 3. 1 point
  В автобуса възрастна жена се обръща към младеж: - Много ми приличаш на нашия премиер. - Наистина ли? - Да, седиш като тулуп и не отстъпваш мястото на никого.
 4. 1 point
  Иванчо пита баба си: - Бабо, да си намирала едни хапчета? - Махни хапчетата, ти видя ли дракона в кухнята?
 5. 1 point
  Момчета и момичета, не съм влизал във форума от ... десетилетия, но се отбивам днес да ви шерна една новина . Явор Колев подава оставка. Много тъжно и предлагам, да замълчим една минута и ... да изпием по една бира. Press F for Respect.
 6. 1 point
  Много му се искаше да си постигне целта ама нъц, за щастие. Сега това ще го гризе до де е жив
 7. 1 point
 8. 1 point
  ТЕЖЪК ХАРАКТЕР Като камък на шия,като белег от нож,като черна шамия,като стар меден грошвсе те нося по мене,нищо, че ми тежиш,от глава до колененищо, че ме болиш!Като знак за магия,като биле за жар,като люта ракия,като бял хвърлен зар -цял живот - студ и огън,клетва и благослов,добро утро и сбогом,моя трудна любов. Отиде си голямата ни поетеса Миряна Башева
 9. 1 point
  Johnny Logan - Hold Me Now https://www.vbox7.com/play:40f242b5b1
 10. 1 point
  След месеци на очакване Sony най-сетне показа как ще изглежда конзолата PlayStation 5, която трябва да се появи на пазара в края на годината. Устройството има интересен дизайн в черно и бяло, който съответства на показания по-рано контролер DualSense, а от показаното става ясно, че компанията е предвидила то да бъде разположено вертикално. Компанията разкри още, че конзолата ще се предлага в два варианта - с оптично устройство и без такова, което ще работи само с дигитално разпространявани игри. Заедно с това по време на специалното онлайн събитие на Sony разбрахме, че компанията е подготвила различни аксесоари като зарядна станция за контролерите, нова HD камера, слушалки Pulse 3D и мултимедийно дистанционно. Цялата статия - тук
 11. 1 point
  Проблемът така като гледам не е при теб. Днеска го пробвах на 10 различни машини, с различни ОС, от няколко доставчика, дори и от различни държави, но на нито една не тръгна (същата грешка като твоята). Предадено е на когото трябва, но кога ще бъде оправено, не мога да кажа.
 12. 1 point
  На Иванчо му купили нов мотор. Решил да се похвали на Марийка и й предложил да я повози. Излезли извън селото по черните пътища и нещеш ли завалял дъжд. Скрили се в една плевня да изчакат дъжда да спре. -Мале Иванчоо - рекла Марийка -сега както сме сами в тази плевняааа...-Не се притеснявай ма, Марийке! Спира дъжда, качвам те на моторчето и те карам у вас!-Абе както сме сами в тази плевня, на това меко сенце...-Ама не се притеснявай Марийке! Спира дъжда, качвам те на моторчето и те карам у вас.-Абе ако легнем на това меко сенце - знаеш ли какво ще стане...-Марийке, казах ти не се притеснявай. Спира дъжда и те карам у вас. Спрял дъжда, качили се на моторчето и потеглили към селото. Като наближили Иванчо спрял и казал:-Марийке, да вземеш да слезеш че, като ни видят заедно след този дъжд да се прибираме, кой знае какво ще си помислят...-Какво да си помислят Иванчо? Две пу*ки на един мотор, какво има да му мислят!
 13. 1 point
  - Извинете, имате ли дезоксиаденозилхидроксокобаламин? - Да, имаме, това е витамин B12. - Да де, все му забравям тъпото име!
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...