Jump to content

redhooligan

Ъплоудери
 • Коментари

  208
 • Присъединил се

 • Последно посещение

 • Дни с победа

  31

redhooligan last won the day on Август 2

redhooligan had the most liked content!

Репутация

85 Отлична

About redhooligan

 • Rank
  Сладкодумец

Последни посетители на профила

Този блок е изключен и не се показва на други потребители.

 1. Бай Ганьо пътувал в едно купе с Милейди, французин и англичанин. За съжаление Милейди имала сериозни проблеми със стомаха си и едвам удържала газовете, които напирали. Но поради пътуванео с влак тя не издържала дълго и се изпуснала и то доста звучно при това.Във купето настанал смут, но англичанина веднага станал и казал:- Госожице, Господа моля да ме извините, явно стомахат ми не понася яденето от вагон-ресторанта, няма да се повтори.Но след няма и 5 минути Милейди пак пуснала една пръдня. Този път светкавично реагирал французина:- Мадам, Господа извиннете и мен навярно и аз съм ял от същото, простете.Бай Ганьо му писнало от скуката и излезнал от купето, но се върнал, отворил врата и се обърнал към двамата джентълмени:- Ако тая тука се насере, да знаете че съм аз.
 2. Турчин продава чехли за сексуална потентност. Идва клиент и иска да ги пробва. Обува ги и веднага награбва продавача. Той извиква: -Сус, бре, ефенди, обул си ги на обратно...!!!!!
 3. Трябва да си взема такова куче! Man And His Dog.mp4
 4. Попитали радио Ереван: Що е човек?Радиото стои безмълвно. След месеци отговаря:- Дълго не намерихме отговор на този въпрос. След консултация с радио Скопие, даваме техния отговор. И така, що е човек?Отговор: Лайно сo пари.- А какво е лайно?Отговор: Човек без пари.- А какво са пари?Отговор: Парите са, море дето от лайното правят човек...
 5. 30 причини защо е по-добре да си от силния пол:1. Всеки път стигаш до оргазъм.2. Можеш да отвориш буркан без да си кривиш физиономията.3. Не ти трябва нищо освен четката за зъби, за да преспиш на чуждо място.4. Не ти пука, ако на купона някой е облечен със същите дрехи.5. Фамилията ти никога не се променя.6. Не искаш откровен отговор, дори когато запиташ “Как изглеждам?”.7. Автомонтьорите винаги ти казват истината.8. Мустакът за теб е въпрос на избор, а не проклятие.9. На 55 можеш да изглеждаш по-добре отколкото на 35.10. Можеш да уцелиш пета скорост от раз... и задна също.11. Хората не те зяпат в гърдите, докато им говориш.12. Телефонният разговор ти отнема 30 секунди: “Ало. По въпроса. Чао.”13. Знаеш всичко за футбола, леките коли, самолетите и военните работи.14. Можеш да имаш картечница с уста.15. Някой може да не те покани някъде... и пак да си останете приятели.16. Можеш да си смениш сам автомобилна гума.17. Кажи ми петима велики българи. А сега пет велики българки. А?18. Можеш да хвърляш и хващаш неща.19. Не трябва да ти се обяснява какво е засада.20. Можеш да ръмжиш, докато се протягаш.21. Можеш да станеш от леглото 10 минути преди да излезеш от дома си, без да ти личи.22. Гледаш бебенца, кученца и котенца, без да казваш “Аууу”.23. Можеш да се изпикаеш, без да сваляш половината дрехи от себе си.24. Когато си облечен официално, можеш да се затичаш по улицата, без минувачите да умрат от смях.25. Можеш да се подстрижеш и за 3 лв.26. Не ти се налага да се бръснеш от кръста надолу.27. Не се замисляш от коя страна се развива гайката.28. С една прическа можеш да караш години наред... та дори и цял живот.29. И в най-тъпите филми все пак намираш що-годе забавни моменти: кунг-фу, преследване с коли и едри планове от деколтето на Камерън Диаз.30. Както и да го погледнеш, дори на 69 все ти го вкарваш.
 6. Две жени копаят в градината. По едно време се появява магаре с разкрепостен инстумент, Едната казва: - Леле Пено, този ако можем да си го разделим... А пък Пена и отговаря: - Море какво ми е нервно, хич не ми е до делене...
 7. По добре да ползва uBlock Origin, лично за мен е малко по добра от AdBlock
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use ; Privacy Policy ; Правила ; We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.