nightjim 0 Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 On 1/3/2020 at 3:10 AM, pigeon said: Не знам, честно казано много малко филми ми тръгват с това онлайн гледане. Не знам как е за вас. Сега пробвах и Батман с най-много сийдъри уж... The.Dark.Knight.2008.BRRip.1080p.x264-DEFiANCE Всичко си тръгва, само че се иска да поразбираш малко и да избереш подходящите субс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigeon 1 Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 5 hours ago, nightjim said: Всичко си тръгва, само че се иска да поразбираш малко и да избереш подходящите субс. Какво се иска да разбираш бе пич, или тръгва или не. 100% нищо не си направил за да ти тръгне на тебе а говориш за разбиране. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter 0 Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Здравейте, На Windows 10 Арена плеи ми се явява , като blocked publisher. как да отблокирам, за да го инсталирам? Поздрави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVETLJO 120 Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 ТОВА туулче маха Digital Certificates от файла. Разархивира се на десктопа, влачи се желаният файл върху иконата и излиза прозорец, който казва дали ги е премахнало. След това би трябвало да можеш да го стартираш. Аз бих си направил копие на „*.ехе“-то за всеки случай... Клип (в спойлера) Spoiler Quote „... И не казвайте, че не сме ви предупредили! (Простетник Вогон Джелтц) Quote „Music directly represents the passions of the soul. If one listens to the wrong kind of music, he will become the wrong kind of person.“ Aristotle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter 0 Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Благодаря, инсталирах , но даде бял екран. ще пробвам понатам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigeon 1 Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 (edited) On 1/3/2020 at 5:10 AM, knife said: Честно казно не знам защо не се отваря, като при мен всичко тръгва. Другото нещо, което се сещам е, ако сте в чужбина и има някакво ограничение от някъде. PS. Да, арена плей нещо не работи в момента. Да, аз от Англия се опитвам да гледам и наистина някой интернет провайдъри може да блокират някакъв вид контент автоматично. Също най-вероятно е свързано със сийдърите, особено за по-старите филми които нямат много сийд като ги гледам в часове извън час пик по-трудно зареждат или не зареждат, защото в това време няма много сийдъри . Edited January 5, 2020 by pigeon typos mistake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuG 0 Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Здравейте, от поне седмица не мога да стартирам АренаПлей, проблема е временен или няма да работи занапред? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knife 81 Posted January 7, 2020 Author Share Posted January 7, 2020 Вече работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocec 0 Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Е опитвам се да си пусна филм и не работи , препраща ме на някакъв линк https://ftor.cc/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocec 0 Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Е не работи препраща ме в някакъв сайт https://ftor.cc/ и нищо до там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knife 81 Posted January 12, 2020 Author Share Posted January 12, 2020 Да, това е сайта, към който те препраща и се зарежда филма/сериала. Прочети първия пост за повече информация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
versan78 5 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 (edited) On 1/12/2020 at 11:36 AM, knife said: Да, това е сайта, към който те препраща и се зарежда филма/сериала. Прочети първия пост за повече информация. То просто не работи.Интересното е,че рекламата на някакъв (Световно признат за най неподходящия VPN) минава и после филма не тръгва. Абе пара да се прави. Това е поредното доказателство,че арена умира Edited January 15, 2020 by versan78 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knife 81 Posted January 15, 2020 Author Share Posted January 15, 2020 Не, ти не можеш ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
versan78 5 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 2 minutes ago, knife said: Не, ти не можеш ? Щом казваш 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ifkooo 0 Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Като цяло, сигурно работи този плейър, но сега пробвам да гледам Жокера, в топ 10 с доста сийдъри - 8гб. Тръгна всичко точно, но на всеки 5 секунди спира за по 10 секунди да пълни кеша за нови 5 секунди. Интернета ми е 11мб/с (100мбита), сийдъри има, но такива големи филми, не са подходящи за онлайн гледане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palamirko 0 Posted January 27, 2020 Share Posted January 27, 2020 Здравейте , ArenaPlay не работи. Няколко години работи безпроблемно, последния месец за втори път има някакъв проблем. Ако може някой да погледне ? . Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doza 0 Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Здравейте! Когато опитам да гледам online ми излиза съобщението от прикаченият файл.. снимах го. Конкретно това съобщение ми излезе на Star trek сезон 1.. не Blue ray, а обикновеният. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knife 81 Posted February 9, 2020 Author Share Posted February 9, 2020 Това ми прилича на реклама. Пробва ли да го отвориш пак или да видиш дали няма skip бутон, за да продължиш напред? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doza 0 Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 (edited) Да пробвах реклама е за nordvpn и netera, но няма възможност за скипване.. колкото и пъти да пробвам не се променя само това излиза..https://nordvpn.com/special/?utm_medium=affiliate&utm_term&utm_content&utm_campaign=off15&utm_source=aff36087 Без значение кой филм избирам.. Edited February 16, 2020 by Doza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knife 81 Posted February 17, 2020 Author Share Posted February 17, 2020 С какъв браузър си? Пробвай да го ресетнеш. След този надпис трябва да ти зареди по-хубаво реклата и след това видеото. При това положение ми се струва, че не иска да ти зареди правилно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanick 0 Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Здравейте, от няколко дни не мога да стартирам Arenaplayer, когато го стартирам ми излиза This site can’t be reached player.arenabg.com took too long to respond. Try: Checking the connection Checking the proxy and the firewall ERR_CONNECTION_TIMED_OUT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knife 81 Posted March 10, 2020 Author Share Posted March 10, 2020 Дал си е почивка ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milev86 0 Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 Хора, от днес не ви ралоти Арена Плей. Вчера нормално си гледах сепиала,оставих го на пауза и включен компютър и на следващия ден, Арена Плей се беше затворил автоматично и след рестарт и на компютъра, не пожела да се стартира. Просто не го зарежда. Идеи какво се случва?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knife 81 Posted March 12, 2020 Author Share Posted March 12, 2020 Има проблеми и за момента не работи. Следете темата, когато има развитие по въпроса ще бъде казано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qka__macka 0 Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 ?YOUR PRIVACY IS UNDER ATTACK. TO BE MORE SECURED JUST USE VPN SERVICE. Please consider using NordVPN. We have speacial offer for you: 3-year plan + 3 months for $3.49/mo (SAVE 80%) Това ми изписва ,като дам гледай онлайн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts