ivailopl 0 Публикувано Ноември 20, 2019 Сподели Публикувано Ноември 20, 2019 И още нещо важно,не се четат в ANSI,трябва да се в UTF-8 или unicode. Работят без проблем и двете кодировки на този плеар. Моля за подробно описание как става това на практика. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
redhooligan 116 Публикувано Ноември 21, 2019 Сподели Публикувано Ноември 21, 2019 Така е вече над 7 минути.Получава се само на някои торенти. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
redhooligan 116 Публикувано Ноември 22, 2019 Сподели Публикувано Ноември 22, 2019 Spoiler On 11/21/2019 at 10:06 PM, redhooligan said: Така е вече над 7 минути.Получава се само на някои торенти. Вече тръгва. Сигурно след mainstance който правиха днес се е оправило! ? Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
radi 0 Публикувано Декември 7, 2019 Сподели Публикувано Декември 7, 2019 Всичко работи прекрасно,големи адмирации за всички от арена ,много ми харесва и работи отлично но единственно ме дразни това че не мога да си уголема субтитрите много са малки за 50 инча телевизор Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
redhooligan 116 Публикувано Декември 7, 2019 Сподели Публикувано Декември 7, 2019 1 hour ago, radi said: Всичко работи прекрасно,големи адмирации за всички от арена ,много ми харесва и работи отлично но единственно ме дразни това че не мога да си уголема субтитрите много са малки за 50 инча телевизор Не съм тествал, но защо не пробваш да ги уголемиш със Subtitle Workshop или някоя друга програма за субс и тогава да пробваш да видиш дали ще станат нещата. Не съм много запознат с тези неща,но това ми хрумна като идея. ? Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
pigeon 1 Публикувано Декември 19, 2019 Сподели Публикувано Декември 19, 2019 И при мене показва същия проблем като на колегата, преишната страница и като този: Изчках 30 минути и пак не тръгна. И арена плей е бъгав не се отваря, вече не се ли поддържа?? Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
knife 80 Публикувано Декември 19, 2019 Author Сподели Публикувано Декември 19, 2019 В момента този торент има 6 сийдъра, което смятам, че е недостатъчно. Аз също не мога да пусна показаният вариант. Обаче този над него е с 23 и тръгва след около 30сек. зареждане. А ArenaPlay трябва да си работи, както до сега. Ако си пускал същия релийз може от там да идва проблема. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
pigeon 1 Публикувано Декември 20, 2019 Сподели Публикувано Декември 20, 2019 (редактирана) Мерси за отделеното време. Ще проверя и ще ви кажа. Явно проблемите са в торените с по-малко сийдъри. (За гледане онлайн) Иначе Арена Плей го преинсталирах и не иска да се стартира изтрих старата папка, пробвах бая неща но просто не ми тръгва. Предполагам че е нещо от компютъра ми Редактирано Декември 20, 2019 от pigeon Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
mrtnvslv 0 Публикувано Декември 21, 2019 Сподели Публикувано Декември 21, 2019 И още нещо важно,не се четат в ANSI,трябва да се в UTF-8 или unicode. Работят без проблем и двете кодировки на този плеар. Моля за подробно описание как става това на практика. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
svetliako1991 0 Публикувано Декември 22, 2019 Сподели Публикувано Декември 22, 2019 ok tova e hybavo no neshto mnogo strano tarsq po stari filmi kato "' tai chi hero"' ito edin gail ne moga da pysna ot tqx Писането на кирилица е задължително!!! Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
svetliako1991 0 Публикувано Декември 23, 2019 Сподели Публикувано Декември 23, 2019 това е много добре но търся специален филм '' Tai chi hero'' и от всички които излизат нито един не стартира за гледане, интернета ми е добър и то много, компиутара също Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
pigeon 1 Публикувано Декември 23, 2019 Сподели Публикувано Декември 23, 2019 8 hours ago, svetliako1991 said: това е много добре но търся специален филм '' Tai chi hero'' и от всички които излизат нито един не стартира за гледане, интернета ми е добър и то много, компиутара също Няма сийд най-вероятно. Пробвай в Арена Плей Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
ivenco 1 Публикувано Декември 25, 2019 Сподели Публикувано Декември 25, 2019 On 12/21/2019 at 9:28 AM, mrtnvslv said: И още нещо важно,не се четат в ANSI,трябва да се в UTF-8 или unicode. Работят без проблем и двете кодировки на този плеар. Моля за подробно описание как става това на практика. 2. Трябва да са в UTF-8 или unicode . Прекодирането става по следния начин:a. Файла със субтитрите се отваря на компютър с помощта на текстов редактор, например Notepad.b. Избира се File – Save as..c. В прозореца който се отваря отивате на опцията Encoding. Tам първоначално би трябвало да видите ANSI. Променяте го на UTF-8 или unicode и запазвате файла така. Това е Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
mrtnvslv 0 Публикувано Декември 30, 2019 Сподели Публикувано Декември 30, 2019 Благодаря за отговора ,получи се. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
khaaan 0 Публикувано Декември 30, 2019 Сподели Публикувано Декември 30, 2019 Някой беше попитал по назад за този проблем, но не срещнах отговор.... Unable to load torrent-file! Try to load torrent-file with "Open torrent online button" Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
knife 80 Публикувано Декември 31, 2019 Author Сподели Публикувано Декември 31, 2019 Какъв браузър ползваш? И пробва ли с друг да видиш как е? Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
khaaan 0 Публикувано Декември 31, 2019 Сподели Публикувано Декември 31, 2019 Mайкрософ, Хром и Аваст. Нито един не отваря филмите Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
garfield89 0 Публикувано Декември 31, 2019 Сподели Публикувано Декември 31, 2019 И на мен ми дава същата грешка :( Пробвах със Хром,Едж Хромиум , Майкрософт Едж на Уиндоус 10 Арена Плей също не рботи. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
SkyWolf 0 Публикувано Декември 31, 2019 Сподели Публикувано Декември 31, 2019 При мен също не отваря Арена плеъра в момента, а с бутона ми дава само реклама за vpn и до там. Това се случва на ftor.cc след като цъкна да гледам онлайн. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
geco 0 Публикувано Януари 2, 2020 Сподели Публикувано Януари 2, 2020 On 10/31/2019 at 11:20 AM, knife said: Уважаеми потребители, вече може да гледате филми, сериали и XXX материали без да е нужно да ги сваляте. Също така може да слушате и музка по същият начин. За да гледате и слушате само трябва да натиснете на бутона "Гледай онлайн", който мига във всеки торент. Относно субтитри: Преди да започнете да гледате се уверете, че въпросният видео файл има достатъчно сийдъри. С по-малко сийдъри има вероятност да зарежда по бавно. Ако след 1-2мин.(обикновено доста по-малко) не се е заредило въпросното видео, затворете прозореца и го отворете пак. Имайте и предвид, че при големи файлове стриймването става значително по-бавно. Сайтове като Youtube, Netflix, Amazon Prime и т.н. преработват видеото, което го прави в пъти по-леко за стриймване за всички резолюции, докато тук компресия няма. Затова при по-големи файлове гледането е малко по-трудно и трябва да се изчака повече да се зареди. Също така се уверете, че с вашият компютър може да гледате видео с избраната от вас резолюция. При по стари компютри може да има затруднения с видео над 720p. За разлика от горепосочените сайтове и подобните им, тук резолцията на гледане не се настройва автоматично според вашата интернет връзка. Следователно, ако се опитвате да гледате 720p, 1080p или 4К, но вашият компютър е по-слаб или имате бавна интернет връзка ще насича постоянно. За по-бавна интернет връзка може да се счита скорост под 2 мегабайта(горе-долу) за гледане на 720p. П.П. Услугата е нова, възможно е да има грешки и проблеми, затова е важно, ако срещнете такива да ги опишете подробно тук и ако е възможно да прикачите скрийншоти. Dear users, now you can stream movies, tv shows and xxx torrents without downloading them. Честита Нова година на целият ви екип! При мен проблема е че когато кликна върху гледай онлайн не ми отваря плейър а някаква страница за плащане, защо? Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
redhooligan 116 Публикувано Януари 2, 2020 Сподели Публикувано Януари 2, 2020 40 minutes ago, geco said: Честита Нова година на целият ви екип! При мен проблема е че когато кликна върху гледай онлайн не ми отваря плейър а някаква страница за плащане, защо? При мен тръгва. Просто е нужно малко да се спре на пауза за да се зареди повече от филма за да няма прекъсвания. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
nightjim 0 Публикувано Януари 2, 2020 Сподели Публикувано Януари 2, 2020 On 10/31/2019 at 11:20 AM, knife said: Уважаеми потребители, вече може да гледате филми, сериали и XXX материали без да е нужно да ги сваляте. Също така може да слушате и музка по същият начин. За да гледате и слушате само трябва да натиснете на бутона "Гледай онлайн", който мига във всеки торент. Относно субтитри: Преди да започнете да гледате се уверете, че въпросният видео файл има достатъчно сийдъри. С по-малко сийдъри има вероятност да зарежда по бавно. Ако след 1-2мин.(обикновено доста по-малко) не се е заредило въпросното видео, затворете прозореца и го отворете пак. Имайте и предвид, че при големи файлове стриймването става значително по-бавно. Сайтове като Youtube, Netflix, Amazon Prime и т.н. преработват видеото, което го прави в пъти по-леко за стриймване за всички резолюции, докато тук компресия няма. Затова при по-големи файлове гледането е малко по-трудно и трябва да се изчака повече да се зареди. Също така се уверете, че с вашият компютър може да гледате видео с избраната от вас резолюция. При по стари компютри може да има затруднения с видео над 720p. За разлика от горепосочените сайтове и подобните им, тук резолцията на гледане не се настройва автоматично според вашата интернет връзка. Следователно, ако се опитвате да гледате 720p, 1080p или 4К, но вашият компютър е по-слаб или имате бавна интернет връзка ще насича постоянно. За по-бавна интернет връзка може да се счита скорост под 2 мегабайта(горе-долу) за гледане на 720p. П.П. Услугата е нова, възможно е да има грешки и проблеми, затова е важно, ако срещнете такива да ги опишете подробно тук и ако е възможно да прикачите скрийншоти. Dear users, now you can stream movies, tv shows and xxx torrents without downloading them. ? Супер сте! За много години и продължавайте все така яко! ? Spoiler Spoiler Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
pigeon 1 Публикувано Януари 3, 2020 Сподели Публикувано Януари 3, 2020 Не знам, честно казано много малко филми ми тръгват с това онлайн гледане. Не знам как е за вас. Сега пробвах и Батман с най-много сийдъри уж... The.Dark.Knight.2008.BRRip.1080p.x264-DEFiANCE Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
pigeon 1 Публикувано Януари 3, 2020 Сподели Публикувано Януари 3, 2020 Арена плей нещо няма връзка със сървара също: Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
knife 80 Публикувано Януари 3, 2020 Author Сподели Публикувано Януари 3, 2020 On 1/3/2020 at 3:10 AM, pigeon said: Не знам, честно казано много малко филми ми тръгват с това онлайн гледане. Не знам как е за вас. Сега пробвах и Батман с най-много сийдъри уж... The.Dark.Knight.2008.BRRip.1080p.x264-DEFiANCE Честно казно не знам защо не се отваря, като при мен всичко тръгва. Другото нещо, което се сещам е, ако сте в чужбина и има някакво ограничение от някъде. PS. Да, арена плей нещо не работи в момента. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Recommended Posts
Присъединете се към нас
Може да публикувате съобщение, след като се регистрирате. Ако имате акаунт, влезте сега,за да публикувате с него.
Забележка: Вашият пост ще се нуждае от одобрение от екипа, преди да стане видим.