knife 80 Публикувано Януари 20, 2021 Сподели Публикувано Януари 20, 2021 Въпреки, че има супер много клипове по този въпрос нагледно в youtube ще обясня на бързо какво всъщност е това. Както името подсказва това е роботизирана, автоматична(почти) прахосмукачка. Главната цел и е да чисти и да ви помага в забързаното и ангажирано ежедневие максимално много. Разбира се, за сега нищо не може да замени качеството на чистене от човешкият фактор, но се доближава доста добре. Почти всички модели вече се справят отлично с прахта, която се трупа по земята, дори и да не я виждате, както и с космите от домашните ви любимци. Много модели дори вече могат и да мият. Подробна информация за различните модели ще се натрупа с течение на времето. Характеристики, цени, линкове за закупуване, препоръки какво да закупите, видео демонстрации и тн. През това време, тук може да зададете вашите въпроси, ако имате такива. Примерно видео какво представлява един такъв робот може да видите по долу. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Иво Маринов 2 Публикувано Януари 4, 2023 Сподели Публикувано Януари 4, 2023 Здравейте! И аз се интересувам от такъв тип прахосмукачки. Притесняваме само, че сигурно в стаите не трябва да има килими или пътеки? Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
knife 80 Публикувано Януари 4, 2023 Author Сподели Публикувано Януари 4, 2023 Всичко зависи от това колко са високи. За пътеките не мисля, че ще има проблем, за килимите - зависи колко са високи и космати. Отделно може да се зададе да не минават на картата от там, ако са по високи. Също така има модели, които са значително по-скъпи, но може да минават през по-високи килими, дори когато са в режим на миене разпознават, че са на килим и като минат от там вдигат парцала, за да не мокрят. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
alex92 0 Публикувано Май 3, 2023 Сподели Публикувано Май 3, 2023 Аз си имам тази прахосмукачка робот. Няма проблем с почистването на килими, освен това ми пести поне час време всеки ден. Минава под легла и дивани и по- високи шкафове. С малко дете съм и се налага всеки ден да чистя, така че съм доволна. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Recommended Posts
Присъединете се към нас
Може да публикувате съобщение, след като се регистрирате. Ако имате акаунт, влезте сега,за да публикувате с него.
Забележка: Вашият пост ще се нуждае от одобрение от екипа, преди да стане видим.