Alons0 0 Публикувано Юли 30, 2019 Сподели Публикувано Юли 30, 2019 Здравейте! Искам да попитам защо не записвате последния сезон, който върви сега по Нова, а само някакви сериали, които са скучни? А защо не и тях и този сериал и всички ще са доволни. ? Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
littlegreen 7 Публикувано Юли 30, 2019 Сподели Публикувано Юли 30, 2019 Не РИП-вам от телевизията, та не мога да коментирам - това обикновено е въпрос на личен избор. Като цяло нищо с БГ аудио досега не ми е направило впечатление да е много популярно.... Иначе материали с Български авторски права по правилник не се качват, ако са побликувани преди по-малко от 5 години. Раздел "Заявки" все още не е възкресен - май му идва времето. Поздрави! и Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
knife 80 Публикувано Юли 31, 2019 Сподели Публикувано Юли 31, 2019 14 hours ago, littlegreen said: Раздел "Заявки" все още не е възкресен - май му идва времето. https://forum.arenabg.com/forum/18-заявки/ 1 Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Alons0 0 Публикувано Август 10, 2019 Author Сподели Публикувано Август 10, 2019 On 7/30/2019 at 11:37 PM, littlegreen said: Не РИП-вам от телевизията, та не мога да коментирам - това обикновено е въпрос на личен избор. Като цяло нищо с БГ аудио досега не ми е направило впечатление да е много популярно.... Иначе материали с Български авторски права по правилник не се качват, ако са побликувани преди по-малко от 5 години. Раздел "Заявки" все още не е възкресен - май му идва времето. Поздрави! и В сайта се качват сигурно 10-15 сериала, които се рипват от Фокс и някои други телевизии. Стана ми интересно защо не се рипва такъв хитов и интересен сериал. Последните 2 сезона рипването е спряло. ? Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
spk 36 Публикувано Август 10, 2019 Сподели Публикувано Август 10, 2019 Няма желаещи да го записват. Не може да налагаме на ъплоудерите какво да качват. Ако се появи желаещ ще му бъдат дадени права за качване (ако няма). Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Alons0 0 Публикувано Август 22, 2019 Author Сподели Публикувано Август 22, 2019 On 8/10/2019 at 9:59 PM, spk said: Няма желаещи да го записват. Не може да налагаме на ъплоудерите какво да качват. Ако се появи желаещ ще му бъдат дадени права за качване (ако няма). Дам ясно. Просто не знам какво им е по-интересното на Борджиите, Джеймстаун, Дивата Нина и други такива... Пък хитови екшън сериали не се поглеждат. За Хаваите последните два сезона няма кой да ги записва. ? Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Recommended Posts
Присъединете се към нас
Може да публикувате съобщение, след като се регистрирате. Ако имате акаунт, влезте сега,за да публикувате с него.
Забележка: Вашият пост ще се нуждае от одобрение от екипа, преди да стане видим.