Jump to content

Влезте или се регистрирайте

Вход/Регистрация

Featured Replies

Публикувано

Здравейте! Искам да попитам защо не записвате последния сезон, който върви сега по Нова, а само някакви сериали, които са скучни? А защо не и тях и този сериал и всички ще са доволни. ?

Публикувано

Не РИП-вам от телевизията, та не мога да коментирам - това обикновено е въпрос на личен избор. Като цяло нищо с БГ аудио досега не ми е направило впечатление да е много популярно....

Иначе материали с Български авторски права по правилник не се качват, ако са побликувани преди по-малко от 5 години.

Раздел "Заявки" все още не е възкресен - май му идва времето.

Поздрави!

и

Публикувано
14 hours ago, littlegreen said:

https://forum.arenabg.com/forum/18-заявки/

fanart2@2x.jpg

• 2 weeks later...
Публикувано
  • Author
On 7/30/2019 at 11:37 PM, littlegreen said:

Не РИП-вам от телевизията, та не мога да коментирам - това обикновено е въпрос на личен избор. Като цяло нищо с БГ аудио досега не ми е направило впечатление да е много популярно....

Иначе материали с Български авторски права по правилник не се качват, ако са побликувани преди по-малко от 5 години.

Поздрави!

и

В сайта се качват сигурно 10-15 сериала, които се рипват от Фокс и някои други телевизии. Стана ми интересно защо не се рипва такъв хитов и интересен сериал. Последните 2 сезона рипването е спряло. ?

Публикувано

Няма желаещи да го записват. Не може да налагаме на ъплоудерите какво да качват. Ако се появи желаещ ще му бъдат дадени права за качване (ако няма).

• 2 weeks later...
Публикувано
  • Author
On 8/10/2019 at 9:59 PM, spk said:

Няма желаещи да го записват. Не може да налагаме на ъплоудерите какво да качват. Ако се появи желаещ ще му бъдат дадени права за качване (ако няма).

Дам ясно. Просто не знам какво им е по-интересното на Борджиите, Джеймстаун, Дивата Нина и други такива... Пък хитови екшън сериали не се поглеждат. За Хаваите последните два сезона няма кой да ги записва. ?