knife 80 Публикувано Май 20, 2020 Сподели Публикувано Май 20, 2020 Звездата на сериала Руби Роуз, която е в ролята на Кейт Кейн, братовчедката на Брус Уейн или позната още като – Батуоман внезапно напуска! „Взех много трудното решениеда не се завърна за втори сезон на Батуоман.“ – казва Роуз в изявление. „Това не беше решение, което взех леко. Имам невероятно уважение към екипа и всички свързани със сериала в Лос Анджелис и Ванкувър. Изключително съм благодарна на Грег Берланти, Сара Шехтър и Каролайн Драйс за това, че ми дадоха тази невероятна възможност и ме посрещтнаха във вселената на DC, която така красиво са я създали.“ В общо изявление Берланти продъкшън и Уорнър Брос. Телевижън казват, че ще сменят актрисата с друга от ЛГБТ обществото. „Благодарим на Руби за приносът и успехът през първият ни сезон. Желаем и всичко най-добро.“ – казват двете студия. „Студиото и телевизията сме се отдали в дългосрочен план на Батуоман и заедно с целият състав гледаме напред, да споделим новата посока, в която сме тръгнали, включително и с нова главна актриса от ЛГБТ общността.“>>Цялата статия<< Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Петър 25 Публикувано Май 25, 2020 Сподели Публикувано Май 25, 2020 Кахър за дъжд Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Recommended Posts
Присъединете се към нас
Може да публикувате съобщение, след като се регистрирате. Ако имате акаунт, влезте сега,за да публикувате с него.
Забележка: Вашият пост ще се нуждае от одобрение от екипа, преди да стане видим.