Alvisun 74 Публикувано Февруари 18 Сподели Публикувано Февруари 18 Зсравейте, банда, Исках да Ви кажа нещо. Не си правете никога застраховка в Generali. Те не четат документи, Не Гледат лични карти, Пишат само откази от претенции. Не си губете времето с тях.. Единственият начин да се отървете от тях е да спрете да им плащате. Казвам го от личен опит. Желая ви хубав ден! Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
knife 80 Публикувано Февруари 18 Сподели Публикувано Февруари 18 Аз оплаквания от тях нямам. Завеждал съм щети по кола, по къща. Всичко беше нормално и както трябва. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Alvisun 74 Публикувано Февруари 18 Author Сподели Публикувано Февруари 18 Но здравна застраховка при тях си нямал, предполагам. Дори не желаят да прочетат документите. И лична карта не приемат - това били "лични данни". Не може да напишеш официално писмо на клиент без да си се запознал със съдържанието на документа. Първия ми отказ официално беше – "Лекарствата не са изписани от хуманен лекар". Личните лекари какви са? -Ветеринари? Изобщо идиотизъм някакъв. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Recommended Posts
Присъединете се към нас
Може да публикувате съобщение, след като се регистрирате. Ако имате акаунт, влезте сега,за да публикувате с него.
Забележка: Вашият пост ще се нуждае от одобрение от екипа, преди да стане видим.