LamarMaggio 0 Публикувано Ноември 8, 2023 Сподели Публикувано Ноември 8, 2023 Здравейте играчи, наскоро купих играта „Borderlands 3“ от Steam. Но имам проблем, когато отворя играта. Попаднах на това съобщение за грешка: „Неуспешно стартиране на процеса за Borderlands 3 „Операцията е отменена от потребителя.“ (0x4C7)" Не знам какъв може да е проблемът. Може ли някой да ми помогне да го поправя? Всякакъв вид помощ ще бъде високо оценена. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
LamarMaggio 0 Публикувано Ноември 9, 2023 Author Сподели Публикувано Ноември 9, 2023 Всъщност грешката идваше поради непотвърждаване на файла на играта. След като проверихме файла на играта с помощта на тази статия, проблемът беше решен. Сега не можах да получа такъв тип съобщение за грешка от Steam. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Recommended Posts
Присъединете се към нас
Може да публикувате съобщение, след като се регистрирате. Ако имате акаунт, влезте сега,за да публикувате с него.
Забележка: Вашият пост ще се нуждае от одобрение от екипа, преди да стане видим.