Alvisun 74 Публикувано Юни 12, 2023 Сподели Публикувано Юни 12, 2023 Здравейте, банда. Аз ли съм единствената, която има пробм със съвъра на mail.bg. Днес при опит да си вляза в пощата ми изписва следното: Quote Двуфакторна верификация, моля свържете се с support@mail Или връща на началната страница. Писах им но до момента няма резултат. Идеи други освен да се чака имате ли? Благодаря 🙂 Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
knife 80 Публикувано Юни 12, 2023 Сподели Публикувано Юни 12, 2023 Най-вероятно са те задължили да ползваш двуфакторно удостоверение, но не си го включила. Трябва да видиш пише ли им в сайта и как се пуска. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Alvisun 74 Публикувано Юни 13, 2023 Author Сподели Публикувано Юни 13, 2023 Писаха ми на мейла тази вечер. Днес ще ми звънят. Да видим какво ще стане. Благодаря ти 🙂https://mail.bg/auth/message/type/wuserpass/user/YuoVNW9yWtPoxYQ0D-Pyv2itrqXlI62EVnxjAiG2D3M6/ Аз не намерих нищо на сайта им за това. Само за възстановяване на парола. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Alvisun 74 Публикувано Юни 13, 2023 Author Сподели Публикувано Юни 13, 2023 Така и не се обадиха. Изпратили ми писмо да следвам инструкциите, но кодът, който искат така и не идва. Според мен този сървър е хакнат нещо. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
knife 80 Публикувано Юни 13, 2023 Сподели Публикувано Юни 13, 2023 Според мен изпускаш нещо с двуфакторното. Прегледай пак инструкциите. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Alvisun 74 Публикувано Юни 14, 2023 Author Сподели Публикувано Юни 14, 2023 преди 6 часа, knife said: Според мен изпускаш нещо с двуфакторното. Прегледай пак инструкциите. Прегледах аз ама няма нищо освен за смяна на паролата и код, който така и не идва. Писах му на съпорта и всеки път различно съобщение праща. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
m.georgieva81 0 Публикувано Ноември 2, 2023 Сподели Публикувано Ноември 2, 2023 Аз постоянно имам проблеми със сървъра на mail.bg. вечно не мога да си отворя пощата. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
knife 80 Публикувано Ноември 2, 2023 Сподели Публикувано Ноември 2, 2023 Аз не знам защо някой бил ползвал mail.bg за поща Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
narate56 0 Публикувано Ноември 12, 2023 Сподели Публикувано Ноември 12, 2023 (редактирана) ProtonMail е избор, който се откроява в дигиталната комуникация. Тази имейл услуга, известна със своите силни функции за криптиране, се откроява с това, че предоставя поверителност и сигурност на своите потребители. Изборът на ProtonMail вместо Mail.bg е отражение на вашата чувствителност към защитата на вашите лични данни. Със своето криптиране от край до край, структура с отворен код и разширени мерки за сигурност, ProtonMail предлага опция, която дава приоритет на цифровата сигурност. Ако искате да дадете приоритет на сигурността както във вашия бизнес, така и във вашата лична комуникация, ProtonMail може да бъде правилният избор за вас. canlı tv Редактирано Ноември 12, 2023 от narate56 Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Recommended Posts
Присъединете се към нас
Може да публикувате съобщение, след като се регистрирате. Ако имате акаунт, влезте сега,за да публикувате с него.
Забележка: Вашият пост ще се нуждае от одобрение от екипа, преди да стане видим.