Иво Маринов 2 Публикувано Януари 19, 2023 Сподели Публикувано Януари 19, 2023 Здравейте! Искам да попитам смятате ли , че нови летни гуми биха били хубав подарък за приятелката ми. Спрял съм се на тези : https://motoexpert.bg/bg/fulda-ecocontrol-155-70r13-75t-24212 . Но честно казано не съм сигурен, че ще се зарадва на подобна изненада. Може да ми дадете съвет дали не греша в избора си :) Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
knife 80 Публикувано Януари 19, 2023 Сподели Публикувано Януари 19, 2023 Тук не съм сигурен как да реагирам 🤣 Може би малко повече информация защо точно си се спрял на гуми ще бъде по добре. 1 Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Alvisun 74 Публикувано Януари 20, 2023 Сподели Публикувано Януари 20, 2023 преди 23 часа, Иво Маринов said: Здравейте! Искам да попитам смятате ли , че нови летни гуми биха били хубав подарък за приятелката ми. Спрял съм се на тези : https://motoexpert.bg/bg/fulda-ecocontrol-155-70r13-75t-24212 . Но честно казано не съм сигурен, че ще се зарадва на подобна изненада. Може да ми дадете съвет дали не греша в избора си 🙂 Тя на такива неща ли се радва? Може би книга, цветя, екскурзия до някое красиво място или нещо друго и после да мислите за летни/зимни гуми. Ориентирай ни малко какво харесва тя 🙂 1 Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Иво Маринов 2 Публикувано Януари 23, 2023 Author Сподели Публикувано Януари 23, 2023 Реших така, защото най-вероятно няма да си хареса сама, а си поддържа колата. В крайна сметка се зарадва на подаръка. То и цветя имаше, но и все пак нещо различно. 2 Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Alvisun 74 Публикувано Януари 24, 2023 Сподели Публикувано Януари 24, 2023 On 23.01.2023 г. at 13:57, Иво Маринов said: Реших така, защото най-вероятно няма да си хареса сама, а си поддържа колата. В крайна сметка се зарадва на подаръка. То и цветя имаше, но и все пак нещо различно. Хубаво е, че си се сетил. Така и не каза - с повод или без повод е този подарък? Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Recommended Posts
Присъединете се към нас
Може да публикувате съобщение, след като се регистрирате. Ако имате акаунт, влезте сега,за да публикувате с него.
Забележка: Вашият пост ще се нуждае от одобрение от екипа, преди да стане видим.