SVETLJO 120 Posted July 27, 2019 Подсказано от Alvisun в ТАЗИ тема в другия раздел, предлагам тук да постваме линкове към такива композиции от игри, които са ни харесали (музиката, не играта). Лично аз не съм привърженик много-много на игрите, изключая point-and-click игриците (повечето от които без друго са с прекрасен soundtrack) , тук-там някой adventure от рода на Samorost, Machinarium и подобни и някоя arcade чат-пат. Една от RPG отпреди почти 30 години още в самото начало ми привлече вниманието с intro-то си. Разбира се, тогава го слушах на Gravis Ultrasound, но дори тогава ми хареса. Предлагам ви да чуете един вариант, който много се доближава до оригиналното звучене. Дами и господа... (барабани)... ULTIMA VI INTRO! И, за да сме в крак с dance музиката, ето и още нещо, което показва, че (явно) не само на мен ми е направила впечатление: Spoiler 1 Quote „... И не казвайте, че не сме ви предупредили! (Простетник Вогон Джелтц) Quote „Music directly represents the passions of the soul. If one listens to the wrong kind of music, he will become the wrong kind of person.“ Aristotle. Share this post Link to post Share on other sites
charmeds 6 Posted May 4, 2020 Тази от Mirror's Edge. Уникална е. Целият настръхвам като я слушам. Просто няма друга която да ме е грабвала толкова колкото тази, а и играта е невероятна. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISDP 1 Posted May 4, 2020 (edited) Още не съм го играл, но саундтрака на Doom е направо покъртителен. Edited May 4, 2020 by ISDP Quote Share this post Link to post Share on other sites
tqnata33 0 Posted August 10, 2021 Не знам за игра но любимият ми саундтрак от филм е на хоръра хелулин, чуйте го жесток е ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
SVETLJO 120 Posted August 21, 2021 Един ambient-ален OST на може би единствената стратегия, която ми харесва: 12-годишната Eufloria: Quote „... И не казвайте, че не сме ви предупредили! (Простетник Вогон Джелтц) Quote „Music directly represents the passions of the soul. If one listens to the wrong kind of music, he will become the wrong kind of person.“ Aristotle. Share this post Link to post Share on other sites
charmeds 6 Posted March 4 Песента с която почва нивото XEN на новата версия на играта Black Mesa. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites