s.petrov 4 Публикувано Октомври 23, 2021 Сподели Публикувано Октомври 23, 2021 Здравейте, често ми се е случвало да намеря филм или сериал с бг аудио, който е с ниско качество на картината, а в последствие да намеря с по-добро качество на картината, но без бг аудио. Въпроса ми е, дали има как да се вземе аудиото от файла с по-ниско качество на картината и да се добави на файла с по-високо качество на картината. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
CoozON 7 Публикувано Октомври 23, 2021 Сподели Публикувано Октомври 23, 2021 MKVToolNix, ако аудиото ти съвпада с новото видео. Ако има разминаване е по-сложно, първо ще ти трябва софтуер за аудио обработка. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
s.petrov 4 Публикувано Октомври 23, 2021 Author Сподели Публикувано Октомври 23, 2021 Утре ще тествам, ако има други предложения ще се радвам да прочета, защото не съм правил до сега подобно нещо и не съм наясно много ? Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Recommended Posts
Присъединете се към нас
Може да публикувате съобщение, след като се регистрирате. Ако имате акаунт, влезте сега,за да публикувате с него.
Забележка: Вашият пост ще се нуждае от одобрение от екипа, преди да стане видим.