Kohah741 1 Публикувано Юли 20, 2019 Сподели Публикувано Юли 20, 2019 Здравейте, може ли да ми кажете от къде мога да изтегля хакната база данни на НАП от преди няколко дни? Благодаря предварително. :) 1 Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Alvisun 74 Публикувано Юли 20, 2019 Сподели Публикувано Юли 20, 2019 Скоро от сайта на НАП ще можеш като всички останали да си направиш справка. Това е, което каза министъра. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
spk 36 Публикувано Юли 20, 2019 Сподели Публикувано Юли 20, 2019 Тука в коментарите е публикувана: https://www.kaldata.com/it-новини/zdnet-базата-данни-на-нап-вече-се-разпростр-314629.html 1 Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Veskostoqnov77 17 Публикувано Юли 20, 2019 Сподели Публикувано Юли 20, 2019 Нямам думи. Не знам какво да кажа!!! Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Alvisun 74 Публикувано Юли 20, 2019 Сподели Публикувано Юли 20, 2019 6 minutes ago, Veskostoqnov77 said: Нямам думи. Не знам какво да кажа!!! Спомни си за поп Кръстю... Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Veskostoqnov77 17 Публикувано Юли 20, 2019 Сподели Публикувано Юли 20, 2019 18 minutes ago, Alvisun said: Спомни си за поп Кръстю... Прав си! Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Kohah741 1 Публикувано Юли 20, 2019 Author Сподели Публикувано Юли 20, 2019 Благодаря. Оказва се наистина реалната база. Ще я разгледам подробно тия дни. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
redhooligan 116 Публикувано Юли 21, 2019 Сподели Публикувано Юли 21, 2019 Еххх вече няма достъп до адреса за сваляне на архива ;( Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
spk 36 Публикувано Юли 21, 2019 Сподели Публикувано Юли 21, 2019 Там е, гледай внимателно. Даден е като отговор към коментар. ? Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
SVETLJO 120 Публикувано Юли 25, 2019 Сподели Публикувано Юли 25, 2019 Цитат „... И не казвайте, че не сме ви предупредили! (Простетник Вогон Джелтц) Quote „Music directly represents the passions of the soul. If one listens to the wrong kind of music, he will become the wrong kind of person.“ Aristotle. Link to comment Сподели и в: More sharing options...
LinKuei 9 Публикувано Юли 25, 2019 Сподели Публикувано Юли 25, 2019 От разгледаното в последните няколко дни ми направи впечатление, че се съдържа информация, която МФ и МВР със сигурност не искат да е публична (като изключим частта с имената и ЕГН-тата). Същата показва неефективността и на двете министерства (и в частност...изненада!... администрацията) и ако някой се зарови да направи извадка, то скандала ще е огромен. Отделно, софтуера, ползван от министерствата се вижда, че правен на парче за всеки модул и сигурно гърми поне по 2-3 пъти дневно. Цяло чудо е, че базата е още цяла... Относно самата база - личи си, че някой е следвал студентските записки при създаването й буква по буква...Отдавна не се ползват 16 бита за първичен ключ.. Изобщо, работили са 2 съвсем различни поколения при агрегирането на различните модули и бази. Сега, чакаме да видим кой колко филма е гледал в МВР и дали това 19-годишното ще го играе българския Митник... 2 Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
littlegreen 7 Публикувано Юли 26, 2019 Сподели Публикувано Юли 26, 2019 Имаме ли актуален линк, за да разгледаме и ние - простолюдието - какво аджеба има в тоя архив? Моята кратуна от програмиране не разбира, ама и аз като всеки друг попаднал на Google Earth - вместо да видя какво има на другия край на света - ми е интересно да си видя моята къща ? Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
LinKuei 9 Публикувано Юли 26, 2019 Сподели Публикувано Юли 26, 2019 On 7/20/2019 at 7:27 PM, spk said: Тука в коментарите е публикувана: https://www.kaldata.com/it-новини/zdnet-базата-данни-на-нап-вече-се-разпростр-314629.html Най-лесно ще е от тук да си я набавиш...а и все още е активен линка... Останалите източници не са толкова публични... Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Vask0 1 Публикувано Юли 26, 2019 Сподели Публикувано Юли 26, 2019 Архива или така нареченият анонимен линк вече го няма в този раздел. Най вероятно администраторите са-го изтрили. Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
LinKuei 9 Публикувано Юли 26, 2019 Сподели Публикувано Юли 26, 2019 Странно, на мен още ми го вади.... Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
redhooligan 116 Публикувано Юли 27, 2019 Сподели Публикувано Юли 27, 2019 17 hours ago, Vask0 said: Архива или така нареченият анонимен линк вече го няма в този раздел. Най вероятно администраторите са-го изтрили. От вчера и при мен го няма. А преди това не ми отваряше сайта от дадения линк. Така че ще разчитам само на НАП , до колкото им е вярна системата за проверка! Цитат Link to comment Сподели и в: More sharing options...
Recommended Posts
Присъединете се към нас
Може да публикувате съобщение, след като се регистрирате. Ако имате акаунт, влезте сега,за да публикувате с него.
Забележка: Вашият пост ще се нуждае от одобрение от екипа, преди да стане видим.