SVETLJO 89 Публикувано Декември 20, 2020 Наистина е така - при натискане на „ТОРЕНТИ“ страници до 9054 са активни, след това е така, както при теб. При маркиране на всички категории, обаче, след натискане на празно поле в търсачката, резултатът е следният: Ако почнем да смятаме, 13 години * 365 дни = 4745 дни, 28980 страници * 25 торента = 724 500 торента. 724 500 торента /4745 дни ≈ 153 торента на ден, което не е невъзможно (разбира се, това е усреднено). Но явно някъде има нещо не наред, за да излизат тези разлики (9054 страници * 25 торента = 226 350 торента). За сравнение в „другия“ тракер, първият торент е с 2 години по-стар от този в тракера на arenabg.com, а там страниците са 15 798 с 315 977 торента (всичко това в момента на писане на поста), т.е, над 2 пъти по-малко, което също не е невъзможно, макар и малко невероятно, предвид сравнително успоредното качване на двата тракера. Цитат „... И не казвайте, че не сме ви предупредили! (Простетник Вогон Джелтц) Quote „Music directly represents the passions of the soul. If one listens to the wrong kind of music, he will become the wrong kind of person.“ Aristotle. Сподели този пост Връзка към него Сподели и в:
Петър 15 Публикувано Декември 20, 2020 преди 6 часа, SVETLJO said: Наистина е така - при натискане на „ТОРЕНТИ“ страници до 9054 са активни, след това е така, както при теб. При маркиране на всички категории, обаче, след натискане на празно поле в търсачката, резултатът е следният: Ако почнем да смятаме, 13 години * 365 дни = 4745 дни, 28980 страници * 25 торента = 724 500 торента. 724 500 торента /4745 дни ≈ 153 торента на ден, което не е невъзможно (разбира се, това е усреднено). Но явно някъде има нещо не наред, за да излизат тези разлики (9054 страници * 25 торента = 226 350 торента). За сравнение в „другия“ тракер, първият торент е с 2 години по-стар от този в тракера на arenabg.com, а там страниците са 15 798 с 315 977 торента (всичко това в момента на писане на поста), т.е, над 2 пъти по-малко, което също не е невъзможно, макар и малко невероятно, предвид сравнително успоредното качване на двата тракера. Това не е реална сметка с годините и т н. защото един торент със сийдъри 0 и пиъри 0 и някакво време останал така, демек умрял за 1 месец, следва автоматично да се изтрие. На кому е нужен торент който не се е сийдвал 13 години, като това съдържание надъли някой ще го има в тоя същия вид че да го ресийдне наово. По скоро пак ще се качи същият торент наново. И те така те. Цитат Сподели този пост Връзка към него Сподели и в:
SVETLJO 89 Публикувано Декември 20, 2020 Е, да, би следвало, но не се трие. Нека да не е месец, четвърт-половин година да е без сийд. А и виж по заявките за ресийд, има неща от 2009-та, 2011-та години. Дори в снимката, дет’ съм дал, има лийчър на торент от 2007-ма., даже са 4 такива торента. 1 Цитат „... И не казвайте, че не сме ви предупредили! (Простетник Вогон Джелтц) Quote „Music directly represents the passions of the soul. If one listens to the wrong kind of music, he will become the wrong kind of person.“ Aristotle. Сподели този пост Връзка към него Сподели и в:
knife 53 Публикувано Декември 20, 2020 Има рядки случаи на торенти с 0 сийдъри да могат все пак да се изтеглят. Не се знае кой с какви настройки е качвал някога и какво броди из мрежата Цитат Сподели този пост Връзка към него Сподели и в:
Петър 15 Публикувано Декември 21, 2020 преди 16 часа, knife said: Има рядки случаи на торенти с 0 сийдъри да могат все пак да се изтеглят. Не се знае кой с какви настройки е качвал някога и какво броди из мрежата Да, може, когато пръдне гугутка. Давам предложение да се чисти тракера редовно от всякакви безполезнотии. От гледна точка на това да поддържаш умрели торенти, защото потребителя се кефи на големите числа, мисля че трудно ще ми се изпълни желанието ми, нооо на Коледа стават чудеса. Цитат Сподели този пост Връзка към него Сподели и в:
4PLAY_ArenaBG 14 Публикувано Януари 30 При опитване на качване на торент ми изписва следното: Грешка The Обложка field is required Няма нищо нередно в обложката, която се качва Цитат Сподели този пост Връзка към него Сподели и в:
4PLAY_ArenaBG 14 Публикувано Януари 31 Аз пак да си поспамя Проблема липсваше за малко и сега пак се появи Цитат Сподели този пост Връзка към него Сподели и в:
spk 36 Публикувано Януари 31 преди 7 часа, 4PLAY_ArenaBG said: Аз пак да си поспамя Проблема липсваше за малко и сега пак се появи Да, знае се, но не се работи по проблема. Ако се оправи само (както вчера) ще е добре. Цитат Сподели този пост Връзка към него Сподели и в:
4PLAY_ArenaBG 14 Публикувано Февруари 1 преди 20 часа, spk said: Да, знае се, но не се работи по проблема. Ако се оправи само (както вчера) ще е добре. Дано започне да се работи! Днес се оправи сутринта, но сега гледам, че пак е на лице! Цитат Сподели този пост Връзка към него Сподели и в:
spk 36 Публикувано Февруари 1 преди 2 часа, 4PLAY_ArenaBG said: Дано започне да се работи! Днес се оправи сутринта, но сега гледам, че пак е на лице! Готово е. 1 1 Цитат Сподели този пост Връзка към него Сподели и в:
4PLAY_ArenaBG 14 Публикувано преди 5 часа Вчера писах в темата за ъплоудърите, че има проблем с качването и днес пак си спамя понеже проблема не е оправен Цитат Сподели този пост Връзка към него Сподели и в: