Jump to content
bbh_blocked_dnftl

TimeShift - Windows 10

charmeds

Recommended Posts

Здравейте!

Бих искал да попитям дали някой е успял да подкара тази стара игра на Windows 10 64-bit. Ако някой е успял нека да пише как. Аз правих купища опити и никой не даде резултат. Стига до едно място на зареждането и се проваля. Пробвах с тази програма: 3danalyzer-v236, пусках я в режим на съвместимост, ограничавах и ядрата, но без резултат. Пробвах и виртуален XP, но той нещо не работеше както трябва. Може би това, че съм с DDR4 да има вина и "новата ми" видео карта. Не знам защо, но на виртуален XP или Vista не се инсталираха въобще драйверите за видеокартата. Стоеше си на вградените. Играл съм по-стари игри без проблем, но тази прави номера. Преди помня, че при Windows 7 вървеше, но много тромаво все едно съм с много слаб компютър, а бях над прлепоръчителните параметри. Благодаря.

Изглежда интересна играта. На виртуална машина няма как да инсталираш драйверите, защото тя си емулира някаква видеокарта, и не ползва директно твоята(режим Passthrough).

Някъде се дъни играта, освен да е някой protector който не е махнат, примерно Securom. Затова пробвай с GoG версията без DRM.

Edited by farmdve

Здравей!

Не става и така. Пробвах това което предложи, всъщност и преди съм го пробвал без да знам за това, но имаше нулев резултат. Нещо сходно беше и при The Saboteur, но една версия така да го кажем която се водеше, че е на GoG не работи, а с друга всичко е наред. Ще трябва да търся и друг вариант явно на GoG та дано с някой сработи. Благодаря все пак за помоща. :classic_smile:

Най-лесният ти вариант е да пуснеш GoG версията под дебъгер. И да се види къде дъни. Някое Windows API ще е.

Не знам как става, а и не мисля, че ще ми помогне. Не съм експер за да схвана информацията от там. :classic_smile:  Провала е в стартиращият файл. Поне така пише в малкият dmp файла който създава. Съобщава за няколко проблема, единият беше в повреда в системата която се оправих по описаният начин в интернет с: sfc / scannow, но още е без резултат. Прекачил съм копие на анализа от този файл който даде програмата Windbg. Много хора по целият свят имат този проблем, но не откривам никъде решение. Нещо за паметта и стека пише.

https://dox.abv.bg/download?id=119b3f8805# - Линк за сваляне

? ? Намерих фикс за това. Най-накрая може да я пусна отново. Кеф. ? Ето с това малко фиксче се замества стартиращият файл и играта тръгва. ( аз съм с 6 ядрен и 12 нишки, а фикса е точно за 8 или повече, но май не повече от 32 ).

https://community.pcgamingwiki.com/files/file/1722-timeshift-fix-for-startup-crash-with-8-thread-cpu/

• Харесва ми 1