Jump to content

Recommended Posts

Здравейте!

Бих искал да попитям дали някой е успял да подкара тази стара игра на Windows 10 64-bit. Ако някой е успял нека да пише как. Аз правих купища опити и никой не даде резултат. Стига до едно място на зареждането и се проваля. Пробвах с тази програма: 3danalyzer-v236, пусках я в режим на съвместимост, ограничавах и ядрата, но без резултат. Пробвах и виртуален XP, но той нещо не работеше както трябва. Може би това, че съм с DDR4 да има вина и "новата ми" видео карта. Не знам защо, но на виртуален XP или Vista не се инсталираха въобще драйверите за видеокартата. Стоеше си на вградените. Играл съм по-стари игри без проблем, но тази прави номера. Преди помня, че при Windows 7 вървеше, но много тромаво все едно съм с много слаб компютър, а бях над прлепоръчителните параметри. Благодаря.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Изглежда интересна играта. На виртуална машина няма как да инсталираш драйверите, защото тя си емулира някаква видеокарта, и не ползва директно твоята(режим Passthrough).

Някъде се дъни играта, освен да е някой protector който не е махнат, примерно Securom. Затова пробвай с GoG версията без DRM.

Редактирано от farmdve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравей!

Не става и така. Пробвах това което предложи, всъщност и преди съм го пробвал без да знам за това, но имаше нулев резултат. Нещо сходно беше и при The Saboteur, но една версия така да го кажем която се водеше, че е на GoG не работи, а с друга всичко е наред. Ще трябва да търся и друг вариант явно на GoG та дано с някой сработи. Благодаря все пак за помоща. :classic_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не знам как става, а и не мисля, че ще ми помогне. Не съм експер за да схвана информацията от там. :classic_smile:  Провала е в стартиращият файл. Поне така пише в малкият dmp файла който създава. Съобщава за няколко проблема, единият беше в повреда в системата която се оправих по описаният начин в интернет с: sfc / scannow, но още е без резултат. Прекачил съм копие на анализа от този файл който даде програмата Windbg. Много хора по целият свят имат този проблем, но не откривам никъде решение. Нещо за паметта и стека пише.

https://dox.abv.bg/download?id=119b3f8805# - Линк за сваляне

Share this post


Link to post
Share on other sites

😜 🥳 Намерих фикс за това. Най-накрая може да я пусна отново. Кеф. 😁 Ето с това малко фиксче се замества стартиращият файл и играта тръгва. ( аз съм с 6 ядрен и 12 нишки, а фикса е точно за 8 или повече, но май не повече от 32 ).

https://community.pcgamingwiki.com/files/file/1722-timeshift-fix-for-startup-crash-with-8-thread-cpu/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Присъединете се към нас

Може да публикувате съобщение, след като се регистрирате. Ако имате акаунт, влезте сега,за да публикувате с него.

Guest
Отговори в тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...