Jump to content
knife

Какво да гледаме през септември?

Recommended Posts

Септември е вече тук, а с новият месец идват се завръщат някои сериали, както и започват нови. Това са няколко, които бихте могли да гледате:   

Young Wallander – Предисторията за детектив Валандър, когато все още е млад полицай.

The Boys, сезон 2 – В свят, където супергероите предпочитат тъмната страна на славата си, историята проследява група отмъстители, известни като „Момчетата“, които са решени да заловят корумпирани супергерои с твърдост и желание да се бият мръсно.

Away – Нова sci-fi драма от Нетфликс. Хилъри Суонк оставя мъжа и детето си, за да поведе екип астронавти на три годишна мисия до Марс.

The Third Day – „Третият ден“ разказва историята си разделена на две части – лято и зима. В „лято“ Сам е привлечен от мисериозен остров, където намира група островитяни, които искат да запазят традициите си на всяка цена. „Зима“ проследява историята на Хелън – аутсайдер, която идва на острова, търсейки отговори.

Fargo, сезон 4 – Новият сезон ще се развива през 1950-та година в Канзас Сити, където два криминални синдиката ще се изправят един срещу друг. Крис Рок ще бъде в ролята на Лой Кенън – главата на афро-американско криминално семейство, който дава най-малкият си син на италиянската мафия, за да заздравят примирието си. Участие през този сезон ще имат и Тимъти Олифант, Джейсън Шуортцмен, Бен Уишоу и Глин Търман

>>Цялата статия<<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Присъединете се към нас

Може да публикувате съобщение, след като се регистрирате. Ако имате акаунт, влезте сега,за да публикувате с него.

Guest
Отговори в тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...