Jump to content
pinokioo

Проблем с отчитането на рейтинга.

Recommended Posts

Здравейте. Вчера при мен се получи нещо много странно. Бях пуснал цял ден двадесетина торента да се сийдват. Започнах с рейтинг 2.08 а когато вечерта влязох във сайта рейтинга ми беше 1.88. Веднага рестартирах компютъра с може би 3 минути по-късно (без изобщо да съм стартирал теглене или сийдване на торенти) рейтингът ми беше паднал още - 1.8.

Далеч съм от мисълта да се оплаквам или да искам рейтингът ми да се възстанови (дори  и да има такава възможност) просто докладвам за нередност. Нямам представа къде е проблемът, дали в моята програма за теглене или отчитането на сайтът нещо се е бъгнало.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

От някъде си реализирал някакъв даунлоуд, който да е бил отчетен? Как си ги пуснал да се сийдват? Имал си ги от някъде и си ги ресийднал тук, за да помагаш или си ги свалил?

Ще трябва малко повече инфо да дадеш.

Също така, дори и да пада без причина наказания за коефициент тук няма, така че няма място за притеснение. Важното е да сийдваш.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Свалени са от тук. Става дума за тридесетина епизода на Добрият доктор. Сутринта станах, пуснах ги да се сийдват (както много други сутрини) но сега, вечерта когато се върнах вкъщи, видях, че рейтингът ми е спаднал и то драстично. Няма значение де..... Не ми трябва толкова рейтингът. Просто ми е много интересно как се получи това. Но щом друг не е алармирал досега, значи моят случай е единствен и грешката е в моя телевизор 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites

По принцип, след като си имал коефициент "Х" и си пуснал торенти с общ размер "У", то по време на свалянето коефициентът задължително спада, ако няма ъплоуд. Следователно след свалянето е нормално да стане по-нисък. Самата операция сийдване не трупа коефициент, трябва да има реализиран ъплоуд. Ако няма такъв няма как да се качи и коефициентът. Но както казах - тук това не е важно. Важното е да сийдваш, ако се закачи някой да може да тегли. А дали имаш добър коефициент или не няма значение.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Присъединете се към нас

Може да публикувате съобщение, след като се регистрирате. Ако имате акаунт, влезте сега,за да публикувате с него.

Guest
Отговори в тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...