d.andreyanov91 0 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Добър вечер! Някой може ли да ми препоръча някой шутър с интересно story? ? Quote Само Бог може да ме съди!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
littlegreen 7 Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Зависи какво ти допада като стилистика - напоследък взеха да вкарват много РПГ моменти в пуцалките. Аз, например - много харесвам поредицата Borderlands на 2K. Всичките им игри и всичките им добавки са доста приятни, но в един определен стил. Друга много хубава пуцалка (според мен!) е The Division. Дали на теб ще ти харесат е вече съвесем друга работа ? Поздрави! и Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rty 0 Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Half-life поредицата, Will Rock(старичка, но ми хареса), Bioshock, Serious Sam поредицата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dзvera 0 Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Crysis 1-2 са доста интересни, на 3 кампанията е най-добре развитата според мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts