Jump to content
  • Login or Sign up

Login/Sign up

Sign in to follow this  
valyo55

Кои субтитри тук се свалят срещу заплащане !?

Recommended Posts

valyo55
Posted (edited)

До излизането на постановлението на МС на Република България преди месец, че страната ни преминава 

под "постоянно наблюдение от САЩ" за нарушение на авторските права във филмовото производство и

завишаването на наказанията на нарушителите, всичко си вървеше много добре. Сайтове като:

1./ kodifilmi.com

2./ filmisub.com

3./ filmi7.com

всяка седмица пускаха online по 3 или 4 филма / 1 или 2 сериала за гледане, с предварително сложени

български субтитри. Но сега когато ги потърсиш в интернет излиза надписа:

НЯМА ДОСТЪП ДО ТОЗИ САЙТ 

Това ни накара сега да ходим по мъките /сир. да търсим торенти/, за да можем да гледаме нещо ново.

В случая тези дни се опитах да си сваля за гледане новия американски сериал "Силоз".

От четирите серии които открих в ArenaBG, на първите 2 не можах да сваля българските субтитри,

защото преди това трябваше ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да активирам бутона:

ПОЧЕРПИ WebRip

Zaglaviya_na_torenti_.jpg

Докато 3 и 4-тата серия ги намерих пак тук в сайта, със монтирани субтитри на български език, явно от други преводачи:

A./ Silo.SO1E_03.Mashines.1080p.WEBRip.x265.DDD5.1.mkv

Б./ Silo.SO1E_04.720p.WEB.h264-ETEL.mkv

Тъй като отскоро употребявам местни торент сайтове, бих желал някои да ми обясни каква е системата при вас с гледането на филми и сериали ?

Защото ако трябва да ползвам циганската системата "тука има-тука няма", то е по-добре да се насоча към руските филмови сайтове

/знам добре руски език/, които са много по-разнообразни и богати и . . .напълно безплатни !

Edited by valyo55

knife

Тук не се сваля нищо срещу заплащане. Всичко е предоставено от потребители, за потребители напълно безвъзмездно и безплатно.

Отделно тук също може да се гледат филми и сериали онлайн. Само трябва да се гледа какво пише.

Може после във въпросния плеър да се заредят външни субтитри на какъвто език пожелаеш.

Повече инфо за тази тема -

407949857_Screenshot(55).thumb.jpg.ffc88558bab2f6a5f2a79c3d68b7baea.jpg

fanart2@2x.jpg

valyo55
Posted (edited)

Благодаря ви, че ми отговорихте на поставения от мен въпрос !

Мога да кажа че аз имам богат опит в гледането на филми Оnline (в сайтове които съм цитирал по-горе),

но на този етап "за съжаление" вече не работят - kodifilmi.com, filmisub.com, filmi7.com.

Но сега след проверките които направих в ArenaBG, мога да кажа че разликата е огромна между това,

което ни се предоставя в момента от вас... и това което беше !

Произволно проверих няколко филма и разочарованието ми бе пълно:

1./ American Murder (2022) - игрален филм

Филмът не се появи изобщо, макар че изчаках търсачката 10 минути

2./ Paradise City (2023) - игрален филм

След чакане около 5 минути той се появи, но без ...български превод

3./ The fastest woman on earth (2022) - документален

И този филм не се появи изобщо, макар че изчаках търсачката 10 минути

ПОСЛЕСЛОВ:

За да ви задам тези въпроси, трябваше да си загубя близо час докато успея да се регистрирам във форума ви,

макар че в ArenaBG притежавам регистрация от преди няколко години !

Това за мен си е чиста аномалия, защото не знам какво може "да се обсъжда" в един Форум пренадлежащ на Сайт,

който работи НЕ ЕФЕКТИВНО !

Edited by valyo55
корекция в текста

knife

Значи до тук да разбирам, че си недоволен от нещо, което ти се предоставя безплатно, като някой си губи времето да ти го предостави, защото се стискаш да отидеш на кино или да си платиш да го гледаш по някоя стрийминг платформа?

Отделно защо чакаш 5,10мин да ти извади резултат търсачката? От къде го отваряш този сайт? Как си загубил близо час за регистрация във форума, като имаш една форма от 5 реда + 2 отметки и един мейл, който да потвърдиш, че е твой?

1583750578_Screenshot(57).thumb.jpg.ae14fcfcc78411db6a69284e1c21ca60.jpg

Не те знам на колко си години, ама всичките тия неща са правят за по-малко от 5мин. Дори и през телефон.

Не ние работим тук неефективно.

PS. Paradise City - https://arenabg.com/bg/torrents/a21Bczg1NTQwdTlaRXozcU1lOWNhUT09Ojo8MXezBmZQgqD5_6zmL5xh/ с прикачени бг субтитри, които трябва да се свалят и прикачат към плеъра.

The fastest woman on earth - https://arenabg.com/bg/torrents/TmQyaE1RRExWaWZSUkZWcWhXWktCQT09OjrEwPt6hEqdjUYYxq8A8cf7/ с превод. Същата работа със субтитрите, както съм писал горе.

Ако не ти е ясно как да се гледа може да видиш първия ми пост, в който има тема, в която е описано това-онова как да се гледа онлайн.

fanart2@2x.jpg