4PLAY_ArenaBG 17 Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 „Мен не ме мислете“ е най-новият сериал в портфолиото на bTV, който ще се излъчи през пролетта на 2022г. В него на фокус са поставени проблемите, емоциите и въпросите на съвременния човек, поднесени чрез майсторско комбиниране на хумор и драма, вълнуващи сюжети и силни, и пълнокръвни герои, в които всеки може да се отрази. В основата на историята е сблъсъкът на два свята – този на обикновените хора, справящи се с ежедневните си проблеми, които ограничават тяхната възможност за развитие, и този на хората с материални възможности, които често се оказват в капана на страстите, чрез които компенсират личностните и духовните си липси. „Мен не ме мислете“ е висококачествен и модерен сериал, чрез който bTV още веднъж доказва, че е основен двигател в развитието на този важен жанр. Сериалът ще грабне и с невероятната игра на уникални български актьори, някои от които гастролират на малкия екран за първи път. В сериала участват звезди на българското телевизионно кино и театър, и безспорни любимци на публиката. Всеки един от тях ще изненада с роля, в каквато до този момент не е бил виждан. Участие в най-новата продукция ще вземат Рушен Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов и др. „Мен не ме мислете“ разказва на зрителите историята на една необикновена разведена жена, която винаги търси справедливостта и успява да стои с високо вдигната глава, независимо от проблемите, които я преследват постоянно. Стремежът й за правда я вкарва в чести конфликти с околния свят, което ще се промени с появата на нов мъж в живота й – пълна противоположност на всички нейни принципи и очаквания. Свеж, съвременен и автентичен “Мен не ме мислете” обещава да привлече на своя страна цялото семейство с актуалните теми, проблеми и решения, пред които са изправени героите в сериала. Продуцент на новия сериал “Мен не ме мислете” е bTV, а изпълнителен продуцент е „Междинна станция“. Сериалът е по лиценз на Telewizja Polska S.A., а сценарият е адаптация на хитовия полски сериал „O Mnie Sie Nie Martw ”, станал част и от платформата Netflix. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helenyakul 0 Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 Защо не мога да намеря този филм в Netflix. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magi1 2 Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 На мен лично, този сериал не ми харесва, за това не го гледам. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иво Маринов 2 Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 Аз български сериали много не харесвам, но преди години гледах "Тя и той" и "Морска сол". Много ми допадаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejcev 0 Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Одкъде мога да намерим првите епизоди от този сериал од потребител "Siso" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts