Jump to content
bbh_blocked_dnftl

Мен не ме мислете - нов сериал на bTV от 24.02.2022

4PLAY_ArenaBG

Recommended Posts

„Мен не ме мислете“ е най-новият сериал в портфолиото на bTV, който ще се излъчи през пролетта на 2022г. В него на фокус са поставени проблемите, емоциите и въпросите на съвременния човек, поднесени чрез майсторско комбиниране на хумор и драма, вълнуващи сюжети и силни, и пълнокръвни герои, в които всеки може да се отрази.

В основата на историята е сблъсъкът на два свята – този на обикновените хора, справящи се с ежедневните си проблеми, които ограничават тяхната възможност за развитие, и този на хората с материални възможности, които често се оказват в капана на страстите, чрез които компенсират личностните и духовните си липси. „Мен не ме мислете“ е висококачествен и модерен сериал, чрез който bTV още веднъж доказва, че е основен двигател в развитието на този важен жанр. Сериалът ще грабне и с невероятната игра на уникални български актьори, някои от които гастролират на малкия екран за първи път. В сериала участват звезди на българското телевизионно кино и театър, и безспорни любимци на публиката. Всеки един от тях ще изненада с роля, в каквато до този момент не е бил виждан. Участие в най-новата продукция ще вземат Рушен Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов и др.

„Мен не ме мислете“ разказва на зрителите историята на една необикновена разведена жена, която винаги търси справедливостта и успява да стои с високо вдигната глава, независимо от проблемите, които я преследват постоянно. Стремежът й за правда я вкарва в чести конфликти с околния свят, което ще се промени с появата на нов мъж в живота й – пълна противоположност на всички нейни принципи и очаквания. Свеж, съвременен и автентичен “Мен не ме мислете” обещава да привлече на своя страна цялото семейство с актуалните теми, проблеми и решения, пред които са изправени героите в сериала.

Продуцент на новия сериал “Мен не ме мислете” е bTV, а изпълнителен продуцент е „Междинна станция“. Сериалът е по лиценз на Telewizja Polska S.A., а сценарият е адаптация на хитовия полски сериал „O Mnie Sie Nie Martw ”, станал част и от платформата Netflix.

MenNeMeMislete.jpg

• 9 months later...
  • 2 weeks later...

Аз български сериали много не харесвам, но преди години гледах "Тя и той" и "Морска сол". Много ми допадаха.

• 2 weeks later...

Одкъде мога да намерим првите епизоди от този сериал од потребител "Siso"