knife 78 Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Десети сезон на Хавай 5-0 ще бъде последен! Двучасов финал ще бъде излъчен на 3 април (за нас 4ти). „Още от първия епизод Хавай 5-0 беше невероятен успех за нас! Огромни благодарности към продуцентите, сценаристите и целият екип, които бяха с нас 10 години. Изключително сме благодарни за дългогодишната подкрепа от феновете.“ – казва Кели Кал, президент на CBS ентъртеймънт в изявление. „Сериалът, общо взето беше целият ми живот през последните 10 години“, – казва Алекс Олафлин. „Навсякъде, където и да отида, на всеки език, за всички, аз съм МакГарет! Това, което постигнахме, това, което направихме, е нещо необикновено! Не мога да изразя цялата си благодарност. Просто съм радостен, че съм част от историята и ще ми липсва. И до всички фенове – не знам как да ви се отблагодаря. Благодаря ви за всичко и ще ми липсвате!“ Този сезон Хавай 5-0 средно достига около 7млн. зрители и се нарежда на четвърто място сред CBS драмите. Причините за прекратяването на сериала все още остават неясни на този етап.>>Цялата статия<< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts