madness75 0 Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Хора здравейте, голямо благодаря за работата по качването и сийдването на съдържанието, но не може ли да заместим тоя файлов формат в нещо което се чете от Самсунг телевизорите? Не знам вие къде гледате филмите, аз винаги на големия екран и ми е много тъпо като не се отваря файла. Ще се радвам много , ако някой е намерил друго решение освен преобразуване на файла! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knife 78 Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 MKV се чете от телевизорите на Самсунг. Това, което не се "прочита" е звука. Има много начини по, които това може да се оправи. Най-лесния, след няколко настройки е като си инсталираш Plex на компютъра и телевизора. Това при положение, че е смарт и има наличен Plex за сваляне. Така ще избегнеш и прехвърляне от компютъра на флашката, защото ще гледаш директно от него на телевизора през приложението. Повече инфо - https://www.plex.tv/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spk 36 Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Всички рипващи scene групи от доста години вече са приели "mkv" за основен стандарт при филмите и сериалите. Има групи, които все още се занимават да ги преработват в avi или mp4, ама по някое време и тия формати ще останат в историята. Имам пет телевизора Samsung в нас купувани в различни години (2013-2018) и мога да кажа, че всичките възпроизвеждат mkv формат, дори в 1080p резолюция без никакъв проблем и засечка. От коя година е твоя телевизор, нито един mkv файл ли не тръгва? Иначе има програми с които лесно може да се преработи от mkv в avi, aма там ти трябва малко по-корав процесор, че иначе час и половина филм, че го обработва 5 часа. P.S. Възможно е x265 кодека да прави проблеми на по-старите модели, но x264 се разчита от всички модели. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madness75 0 Posted October 8, 2019 Author Share Posted October 8, 2019 ТВ е C серия , дава ми не поддържан формат, за година не знам точно , но сигурно е преди 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts