Jump to content
  • Влезте или се регистрирайте

    Вход/Регистрация

Alvisun

Внимание

Recommended Posts

Днес и интернет пространството ( ето тук ) излее една доста любопитна статия относно педофилите, които   дебнат децата в сайтовете за запознанства. И понеже ми е добре известно, че тук също четат и пишат деца, както и родители поставям въпроса на всеобщо обсъждане. Това, което лично аз бих посъветвала децата и младежите е да не се доверяват на непознати, особено в интернет и да не се съгласяват на срещи под никаква форма. Най-добре би било, ако незабавно известят родителите си за конкретния случай - те най добре знаят как да постъпят и какво да ги посъветват.

 

Сподели този пост


Връзка към него
Сподели и в:

В Бургас разгневени родители търсят още един за когото твърдят, че е педофил, който предлагал пари на деца, за да ги повози в колата си.  Цялата информация относно евентуалния бъдеш клиент на МВР ( и не само) - тук .

Сподели този пост


Връзка към него
Сподели и в:

Децата в действие. Доколкото разбирам от статията децата за нула време са заловили 8 педофила. Шапка им свалям за което. Сами взеха мерки срещу педофилите.  Много смело.

Сподели този пост


Връзка към него
Сподели и в:

Децата продължават. Този път включването е от София.Същата брутална история - поредният, който си е въобразил, че може да насили малолетно дете и да му се размине.

Сподели този пост


Връзка към него
Сподели и в:

Присъединете се към нас

Може да публикувате съобщение, след като се регистрирате. Ако имате акаунт, влезте сега,за да публикувате с него.

Guest
Отговори в тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use ; Privacy Policy ; Правила ; We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.