Jump to content
knife

The Blacklist изненада – Меган Буун напуска!

Recommended Posts

knife

Елизабет Кийн скоро ще бъде извън черният списък!

Меган Буун ще напусне сериала в края на сезон 8. Ще направи последната си поява като постоянен герой във финала на 23 юни(24 в България).

Според Дедлайн напускането на Буун е било предвидено след подновяването на сериала за девети сезон през яануари месец, което е дало достатъчно време на сценаристите, за да довършат историята на Елизабет Кийн.

Меган Буун не участваше в 9 поредни епизода от края на януари и така е липсвала почти през половината сезон. След това геройнията и успя да се измъкне неколкократно от смъртта, докато Невил Таунзенд я преследва.

В последният излъчен епизод видяхме как Лиз е на път да получи най накрая дългоочакваните отговори за Ред и връзката му с него, които толкова дълго време.Честно казано нещо, което и ние чакаме 8 години вече.

„Черният списък“ ще се завърне с нови епизоди в нов ден – вместо в петък вече ще е в сряда(преди събота, сега четвъртък при нас). След напускането на Буун ще останат само Джеймс Спейдър (Ред), Диего Клатенхоф (Реслър) и Хари Леникс (Харолд Купър) като последните актьори с постоянна роля от началото на сериала.

>>Цялата статия<<

Сподели този пост


Връзка към него
Сподели и в:

Присъединете се към нас

Може да публикувате съобщение, след като се регистрирате. Ако имате акаунт, влезте сега,за да публикувате с него.
Забележка: Вашият пост ще се нуждае от одобрение от екипа, преди да стане видим.

Guest
Отговори в тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use ; Privacy Policy ; Правила ; We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.