sasshko 0 Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 (edited) Здравейте, имам ТВ-то обмислям покупката на Shield-a с цел да си направя една голяма колекция от филми, с най- високо качество. Не съм работил никога с такива устройва, но смятам, че ще се справя . Quote Здравейте, да това е най-доброто устройство! Вадиш и ползваш разбира се! Но повечето неща се заплащат, а с кодиране ние ги отключваме за да ги използвате безплатно безсрочно време! За безплатна телевизия с над 12000 канала от цял свят, включително всички бг канали( диема екстра 1,2 ; hbo 1,2,3; Макс спорт 1,2,3,4 и други) , филми, сериали , Нетфликс, HBO GO! Това възможно ли е ? Edited April 8, 2021 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knife 78 Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 За обикновен тв бокс с андроид за 80-100лв да, може би бих пробвал. Ама за 400-500лв някой да ми ръчка не. Или чисто ново или не взимам. И да е възможно те тия ги следят постоянно. Това днеска работи утре не. Вземи си такова ново, по възможност с гаранция. От амазон са горе-долу по спомен 200 евро. За доставка не знам до тук. Може и да е гърбене. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts