Jump to content

4PLAY_ArenaBG

Тракер Мод
 • Коментари

  46
 • Присъединил се

 • Последно посещение

 • Дни с победа

  9

4PLAY_ArenaBG last won the day on Май 19

4PLAY_ArenaBG had the most liked content!

Репутация

17 Добра

About 4PLAY_ArenaBG

 • Rank
  Лаконичен

Последни посетители на профила

Този блок е изключен и не се показва на други потребители.

 1. Един съвременен мъж преминава през портал на времето в 70-те години, където ще трябва да разследва убийство, което все още не се е случило. Ситуиран в средите на творческата бохема, сериалът има специален акцент върху музиката от златните години на българската естрада. Криминалният психолог Крум Бонев попада в отдавна отминалата 1979 г., където започва да разследва убийство, което още не се е състояло. В същото време пришълец от миналото – eксцентричният учен-физик Джингиби започва свое собствено приключение в 2019 г. Сюжетът ни прехвърля в различни декади с фина загадъчна линия и спомени за среда, събития и песни.
 2. Самра е красива танцьорка, без лична карта и без образование. Живее номадски, по палатки, отхвърлена и недооценена. Когато смъртоносен вирус отнема живота на няколко деца, включително и този на сестрата на Самра, млад лекар на име Тамер пристига в номадското селище от Дубай. Тамер е заможен и женен, но скоро е очарован от неописуемата красота и естественост на Самра. След като спасява брата на Самра, Тамер се превръща в единствената искра, която свързва Самра с нейните страхове и надежди - че ще дойде денят, когато тя ще загуби страха си от любовта и ще замени номадския си живот с топла семейна атмосфера.
 3. Целия проблем идвал от nfo файла ... вътре при аудио описанието имаше някакви йероглифи и от там идвала цялата драма с качването на въпросния епизод
 4. PS: Проблема, който имам със качването се появява само при един единствен торент, който се опитвам да кача - Белези! Пробвах с друг торент клиент, конвертирах файла, постери, слагах други постери неще и неще да се качи тоя тъп епизод Само и единствено на него ми дава грешка при качване - някакви предложения?
 5. Вчера писах в темата за ъплоудърите, че има проблем с качването и днес пак си спамя понеже проблема не е оправен
 6. Дано започне да се работи! Днес се оправи сутринта, но сега гледам, че пак е на лице!
 7. Аз пак да си поспамя Проблема липсваше за малко и сега пак се появи
 8. При опитване на качване на торент ми изписва следното: Грешка The Обложка field is required Няма нищо нередно в обложката, която се качва
 9. А защо иконката до ранга на потребители изглежда като траурна лента?
 10. Като отворя сайта през телефона иконките за "Профил, Съобщения, Известия и Любими" са неактивни и не могат да се кликат!
 11. Първия торент: https://arenabg.com/bg/torrents/bkFFRStKSHFhbXJEVG1IcGlMQU84QT09OjpJAlglucv8Q_kFx7vUYVX2/ Копирано от първия торент: https://arenabg.com/bg/torrents/dGZPK2owRkZ5b21VblRlWWJKWE5WUT09Ojq5igel.ycGEX_n2fUnha3r/ Надявам се, че се работи по остраняването на проблема понеже е малко неудобно!
 12. Първи копирано описание (качен днес наобяд): https://arenabg.com/bg/torrents/WElDTFA3NEZTQ1RLNnNEZlhLL1JLdz09OjrZjOyqLhPUdqwU3QvThpmw/ Копирано описание от торента наобяд: https://arenabg.com/bg/torrents/NzBkU1hwaWNUa1V2bkd0Y2xYVmJDQT09OjoShGqkSac4.9U6kwabZy35/
 13. Аз съм го редактирал... Забелязах го понеже днес качих два епизода на "Когато сърцето зове" и ми направи впечатление Редакция: Защо бутона "Качване" е преди да сме въвели IMDB и описание? Така реално погледното качваме торента и го правим публичен преди да сме добавили описанието? Надявам се не ставам нахален
 14. Може и да сте го видели, но ще го напиша за всеки случай! Когато копираш описанието на даден сериал и/или филм и го поставиш в новия торент, който искаш да качиш и го качиш всичко е наред! Но когато отворя торента виждам, че между "Режисьор", "Времетраене" и останалите описания има един екстра празен ред, който се е появил от нищото! Ако реша това описание с допълнителния ред от нищото да го копирам и да го поставя в новия торент след запазване се появява още един празен ред от нищото и отстоянието от отделните характеристики става много голямо.
 15. В момента чета: 1. "Бабо, разкажи ми спомен" 2. Класически коледни истории Иначе любимите ми книги от последните две-три години са: "Мили бате, писмата на един дакел", "Кучешки живот: Роман за хората", "Дюи, котето от малката провинциална библиотека" и "Чернобилска молитва"
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use ; Privacy Policy ; Правила ; We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.