Jump to content

FikSiBG

Потребители
  • Коментари

    4
  • Присъединил се

  • Последно посещение

Репутация

0 Неутрална

Последни посетители на профила

Този блок е изключен и не се показва на други потребители.

  1. Добре мерси все пак. Поне да знам, че не аз съм направил нещо неправялно, че доста различни опита правих :Д Мерси пак за отделеното време и ще чакам с нетърпение да го оправят. Лека вечер.
  2. Първо искам да подчертая, че до преди седмица всичко си работеше ок. Като от тогава нищо от изброените неща не се е променило на теория.Операционната система е Windows 10 64bit Enterprice. Последно някакви ъпдейти на Windowsa са се качили на Successfully installed on ?13.?5.?2020 ?г. Както и след проверка казва, че е последна версия всичко и няма нови ъпдейти. Попринцип имам Avast free antivirus като антивирусна но тествах и с напълно спряна антивирусна резултата е същия. Пак ще спомена преди не я спирах за да работи. Видео картата е 1060 6ГБ с последните си драйвари от NVIDIA като другите параметри са 16ГБ RAM на 3000Mhz и процесор Ryzen 3 2200G. В общи линии май това са всички параметри.
  3. Деинсталирах. След това влезнах в регистрите и изтрих папката с регистрите на адрес Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\RADAR\HeapLeakDetection\DiagnosedApplications\arenaplay.exe . Рестартирах. След това инсталирах наново. Интересното е, че не се създаде наново в регистрите. В момента немога да намеря нищо с arenaplay в регистрите. За нещастие резолтата продължава да е същият и да излиза въпросният екран. Някакви други идей?
  4. Добър ден. Рзглеждах но явно само аз имам проблем от около месец или поне не намерих нищо по темата как да оправя нещата. При стартиране на ArenaPlay ми дава следният проблем https://prnt.sc/srgmux Искам да кажа, че няколко пъти го преинсталирах, свалях наново, както и се опитвах да го стартирам под Compatability mode. За мое нещастие резолтатът продължава да е същият. Ще съм благодарен ако някой сподели как да се оправи това. Благодаря
×
×
  • Create New...