Jump to content

spk

Администратори
 • Коментари

  24
 • Присъединил се

 • Дни с победа

  4

spk last won the day on February 3

spk had the most liked content!

Репутация

16 Добра

2 Followers

Последни посетители на профила

587 profile views
 1. Хахаха, и това го казва човек, който пуска 4 поста един след друг и след това ги редактира по още толкова. То се вижда кой е неграмотен, няма смисъл да изместваме темата. Отделно пишеш някакви пълни глупости, кой нормален ще гледа UHD онлайн? Няма да се учудя, ако ги пускаш на 17 инча монитор 4:3. Ако имаше отрицателна рейтинг система, тия твоите тъпи постове щяха да са на първо място.
 2. Елементарно - избираш си минута от плъзгача и цъкаш там и след 2-3 секунди (зависи от броя на сийдърите) почва от избраната минута. Днеска пробвах всички торенти от препоръчани на една служебна машина (i7-9700k, 16GB RAM, RTX2080) и 100 мегабитов нет и всичко върви перфектно на Win 10 с Chrome и Firefox (за Edge нямах време за тестове). Сега не знам на каква машина ти прави проблеми, ама ако е нещо едноядрено под XP (от снимките виждам, че не е XP, ама друг с подобен проблем да знае) няма да стане, а пък и доставчика не знам какви скорости ти пуска.
 3. Сваленото го запазва на работния плот в системна скрита папка, която е с име "dummkopf". А пък тоя линк да го беше дал както трябва (сваля ми торент файла като цъкна върху него), изобщо не ми се занимава да търся торента в тракера, че да пробвам и да се чудя какъв му е проблемът...
 4. Не мога да видя статистиката без да съм логнат, ама имаше едни хубави теми, където бая спамихме и бройката на постовете беше наистина много. Първите две места нямаха стигане.
 5. Поздрав за всички от "клуба".
 6. Там е, гледай внимателно. Даден е като отговор към коментар.
 7. Тука в коментарите е публикувана: https://www.kaldata.com/it-новини/zdnet-базата-данни-на-нап-вече-се-разпростр-314629.html
 8. Мене на работа редовно ме дразнят разни клиенти. На повечето гледам да не им обръщам внимание, ама има много прости и нахални хора, които много ме влудяват и понякога не издържам и се заяждам с тях. Ама заради такива глупаци никога не трябва да се отказваш от нещо, което ти харесва. P.S. Тука в сайта са ме псували доста, ама игнор (бан, блокиране) и толкова. Изобщо не трябва да им се обръща внимание на хейтърите в интернет.
×
×
 • Create New...