АренаБГ форуми: UNBAN на твърдия диск на Xbox 360 - АренаБГ форуми

Прехвърляне към съдържание

• (4 Страници)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

UNBAN на твърдия диск на Xbox 360 Възстановявам 100% да се чете и пише от харда на банната конзола Оценяване на темата: -----

#1 Потребителят е неактивен   BotevBuB

• Разказвач
  • ПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 19-October 09

Публикувано: 27 November 2009 - 06:22 PM

Предлагам следната 100% тествана услуга, ако сте с банната конзола въстановявам функцията на конзолата да може да записва и чете игри от твърдия диск, която се губи след като ви баннат конзолата. 

Услугата е тествана и давам гаранция за нея, може да ви я демонстрирам в сервиза ако сте от София, за провинцията работя с куриери Еконт.

цена за услугата 50 лева. 

Сервиза ми се намира в София.

телефон за контакт 0888240460 Васко 

Ремонт на конзоли, резервни части за тях на склад. Доставка на чисто нови конзоли XBOX 360, Playstation 3,Playstation 2, Nintendo Wii, аксесоари, и резервни части за тях. Ънбан на Твърдия диск на XBOX 360, премахване на RROD грешки при XBOX 360, също и на YLOD при Playstation 3.Оригинални заглавия за конзоли и компютри. Чипове за Nintendo Wii (Sunkey, Drivey, Wasabi DX)и Playstatation 2 (Modbo 4 Matrix infinity 1.99)за повече информация Skype: giganet_sh тел.0888240460
3

#2 Потребителят е неактивен   prompt

• Любослов
  • ПипПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 25-October 09

Публикувано: 27 November 2009 - 07:40 PM

Браво колега, поне някой се престраши, да предложи подобна опция... на съвсем прилична цена според мен.
0

#3 Потребителят е неактивен   kainy

• Newbie
  • Икона
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 17-October 09
  • LocationSofia, Bulgaria

Публикувано: 27 November 2009 - 08:23 PM

Само да добавя, че по време на процеса не може да се потвърди цялостта на нанд флаша, което крие голям риск. Поради тази причина, въпреки че ще пиша ръководство, съветвам всеки който може, да използва услугата предлагана от колегата, тъй като метода засега работи безупречно. Никой не може да гарантира процедурата, но понеже работи, шанса за успех е достатъчно голям :)

Важното е, че успяхме да се справим с проблема.
"My armies are slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the Earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart. Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and come to them in the night. And my visits shall not be kind."

Флашвам всички Xbox360 драйвове. Важи за цялата страна ( намирам се в София ). Повече информация на ЛС, тел. 0896044065 ( Нов номер ) или skype: kainy_legacy.

kainy-bg.com - Всичко за Xbox360

Публикувано изображениеПубликувано изображение
0

#4 Потребителят е неактивен   RedCafeMan

• Събеседник
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 09-November 09

Публикувано: 28 November 2009 - 10:19 AM

Лично на мен ако ми беше баната конзолата вместо да давам пак пари за унбан на харда и игра офлайн щях да е продам и да си купя нова преди там датата за нехакваемите !
Ма всеки сам си решава
Просто реших да споределя моето мнение по върпроса
0

#5 Потребителят е неактивен   BotevBuB

• Разказвач
  • ПипПипПипПип

Публикувано: 28 November 2009 - 12:20 PM

Преглед на мнениеRedCafeMan, на 28 November 2009 - 12:19 PM, каза:

Лично на мен ако ми беше баната конзолата вместо да давам пак пари за унбан на харда и игра офлайн щях да е продам и да си купя нова преди там датата за нехакваемите !
Ма всеки сам си решава
Просто реших да споределя моето мнение по върпроса

Колега а запознат ли си къде могат да се намерят в България хакваеми боксове, от Амазон нещата са 90/10 да попаднете на нехакваема конзола, услугата отнема средно 1-2 до 3 часа за да се оправи един диск.
Пак преценете кое е по изгодно, особенно след като сега по трудно се намират хакваеми конзоли,докато не се потвърди информация за хакването на нови Лайт Он драйв.

На доста хора им се вижда скъпа улсугата не мога да ги виня, но пък времето което отнема една конзола на техника също не е безплатно...
Ремонт на конзоли, резервни части за тях на склад. Доставка на чисто нови конзоли XBOX 360, Playstation 3,Playstation 2, Nintendo Wii, аксесоари, и резервни части за тях. Ънбан на Твърдия диск на XBOX 360, премахване на RROD грешки при XBOX 360, също и на YLOD при Playstation 3.Оригинални заглавия за конзоли и компютри. Чипове за Nintendo Wii (Sunkey, Drivey, Wasabi DX)и Playstatation 2 (Modbo 4 Matrix infinity 1.99)за повече информация Skype: giganet_sh тел.0888240460
0

#6 Потребителят е неактивен   vili

• Разказвач
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 13-November 09

Публикувано: 28 November 2009 - 01:42 PM

Ботев,малко си завишил цената братле,обеща в един друг форум,макар и хипотетично,
30-40 лева да бъде.Все пак поздравления,адмирации за можещите .Моята ако беше банната мигновенно щях да ти стана клиент.Да играеш от DVD-то не си е работа

Мнението беше редактирано от vili: 28 November 2009 - 01:44 PM

0

#7 Потребителят е неактивен   kainy

• Newbie
  • Икона

Публикувано: 28 November 2009 - 04:02 PM

Преглед на мнениеvili, на 28 November 2009 - 03:42 PM, каза:

Ботев,малко си завишил цената братле,обеща в един друг форум,макар и хипотетично,
30-40 лева да бъде.Все пак поздравления,адмирации за можещите .Моята ако беше банната мигновенно щях да ти стана клиент.Да играеш от DVD-то не си е работа

Затова я е казал хипотетично... Не случайно не давахме инфо по-рано защото трябваше да се види точно, какво представлява процеса, колко време отнема и т.н. Информативно, процеса включва поене по дъното на бокса ( което си е достатъчно проблематично ) и теглене на нанд флаша, обработката му и качването му обратно. Само тегленето и качването на 16МВ нанд флаш отнема от 1 до 3 часа, като вади от строя една машина. Освен това понякога се налага да се направят по няколко дъмпа, че да е по-сигурен нанда ( което пак не е гаранция ). Въобще не ми се мисли, ако някой закара банната аркадна конзола с 256МВ или 512МВ нанд, на която е слагал допълнително хард, като там вече дъмпването и флашването ще отнеме цял ден. Т.е. според мен цената си е приемлива. То важното е, че е възможно да се оправи :)
"My armies are slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the Earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart. Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and come to them in the night. And my visits shall not be kind."

Флашвам всички Xbox360 драйвове. Важи за цялата страна ( намирам се в София ). Повече информация на ЛС, тел. 0896044065 ( Нов номер ) или skype: kainy_legacy.

0

#8 Потребителят е неактивен   Vencislav Stoqnov

• Събеседник
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 26-October 09

Публикувано: 29 November 2009 - 11:55 AM

Имам един кратък и директен въпрос към вас двамата,а той е:

Какво правиме ако случайно все пак стане сакатлък по време на процеса на дъмпване,на запояване,или на обратния флаш на нанд-а,ако конзолата вземе да "умре".
Разбрахме,че е сложно,че иска време,че има риск.
Оставам с 50 лева по-малко,и един бокс по-малко или сменяте конзолата,склонен съм и на друга,банната.Или просто: еми това беше,казахме че има риск.
100% неможе да ме убеди никой,че такъв момент няма да се получи.

Ако може да дадете пак така кратък и директен отговор.

Мнението беше редактирано от Vencislav Stoqnov: 29 November 2009 - 11:58 AM

Публикувано изображение
0

#9 Потребителят е неактивен   nazista

• Сладкодумец
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 31-October 09

Публикувано: 29 November 2009 - 12:08 PM

Преглед на мнениеVencislav Stoqnov, на 29 November 2009 - 01:55 PM, каза:

Имам един кратък и директен въпрос към вас двамата,а той е:

Какво правиме ако случайно все пак стане сакатлък по време на процеса на дъмпване,на запояване,или на обратния флаш на нанд-а,ако конзолата вземе да "умре".
Разбрахме,че е сложно,че иска време,че има риск.
Оставам с 50 лева по-малко,и един бокс по-малко или сменяте конзолата,склонен съм и на друга,банната.Или просто: еми това беше,казахме че има риск.
100% неможе да ме убеди никой,че такъв момент няма да се получи.

Ако може да дадете пак така кратък и директен отговор.

Според мен 50лв да ти се оправи харда и да ти се гарантира че няма да стане нещо с конзолата са си доста малко,запояването не е сложно -но с тея бета мини програмки си е направо опасно, така че цената която си е определил колегата си е направо без пари

Мнението беше редактирано от nazista: 29 November 2009 - 12:09 PM

Хаквам всички ХBОХ360.Нови Xbox360 с гаранция на конкурентни цени!!! Отбанвам Xbox360
Магазин и сервиз за геймконзоли и компютри предлага качествени чипове, ремонт на XBOX360 ,PS3,Playstation2 и Nintendo Wii,PSP хакване/ънбрикване, PS1.Поправка RROD,артефакти и др.Тунинг и охлаждане,Захранвания,джойстици,Копиране на сейфове и др. за XBOX 360. Работим с куриери за цялата страна.
тел: 0893806079, skype: nessebarmoto
0

#10 Потребителят е неактивен   Vencislav Stoqnov

• Събеседник
  • ПипПипПип

Публикувано: 29 November 2009 - 12:25 PM

Аз не питам за цената,нея не я коментираме,мисля че въпросът беше достатъчно ясен?
Публикувано изображение
0

#11 Потребителят е неактивен   kainy

• Newbie
  • Икона

Публикувано: 29 November 2009 - 12:51 PM

Аз също не мога да говоря от името на колегата и да ти кажа, дали ще гарантира за свършената работа. Но имайки предвид, че верификацията на нанда не е възможна, то не вярвам някой да поеме гаранцията срещу 50лв. Освен това в момента е на практика невъзможно да се възстанови такава конзола, защото трудно се намират хакваеми конзоли...

Както едно време казвахме, когато флашването още беше в раннен стадии и също криеше своите рискове: Проблем винаги може да възникне, както в сервиза така и сам ако си го прави човек. Разликата е, че грешките които може да направи сам човек са доста повече, тъй като в серивза е натрупан опит и се работи с отработена апаратура. Също така, ако човека който ти извършва услугата направи грешка ( негова лична грешка ), то той трябва възстанови конзолата. Ако обаче проблема се дължи на програма, то никой не може да бъде обвинен... Както каза колегата горе, всички програми са "бета" и никой не поема отговорност за тяхнота работа.

Така че те съветвам, звънни на Ботве и го питай.

0

#12 Потребителят е неактивен   matchgeek

• Събеседник
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 07-November 09

Публикувано: 30 November 2009 - 10:02 AM

Много ясно че Гаранция Няма!
Кейни много ясно ви го е написал. Работи се с бета софтуер, в нанд-а има бед сектори които никои не може да предвиди.

Мога да ви кажа от 5 конзоли какво стана - 3 работят без проблем и се отключи хард-а, 1 имаше бед сектори в нанд-а и като се флаш-на не запали - качихме дъмп-а и слава богу проработи, обаче пак беше неизползваем харда и 1 конзола направо УМРЯ... имаше 3 дъмп-а валидни според деградер и еднакви, обаче и с баннатия нанд - няма никой, черен екран.

Момчето умря на мъка понеже беше джаспер с 16 мб нанд.

Затова и го правя само на приятели. Вие се радвайте, че има при кой да я занесете.
50 лв. са се направо малко за всичките мъки.

0

#13 Потребителят е неактивен   Vencislav Stoqnov

• Събеседник
  • ПипПипПип

Публикувано: 30 November 2009 - 10:38 AM

Преглед на мнениеmatchgeek, на 30 November 2009 - 12:02 PM, каза:

Много ясно че Гаранция Няма!
Кейни много ясно ви го е написал. Работи се с бета софтуер, в нанд-а има бед сектори които никои не може да предвиди.

Мога да ви кажа от 5 конзоли какво стана - 3 работят без проблем и се отключи хард-а, 1 имаше бед сектори в нанд-а и като се флаш-на не запали - качихме дъмп-а и слава богу проработи, обаче пак беше неизползваем харда и 1 конзола направо УМРЯ... имаше 3 дъмп-а валидни според деградер и еднакви, обаче и с баннатия нанд - няма никой, черен екран.

Момчето умря на мъка понеже беше джаспер с 16 мб нанд.

Затова и го правя само на приятели. Вие се радвайте, че има при кой да я занесете.

Тоест се оказва,че плащаш за нещо,което не е сигурно че ще сработи,и има голям вариант да се получи давам пари да се простя с конзолата ми.Как тогава определяте цената на тази услуга,на база какво?Направо си мирише на "бърза печалба,без носене на отговорност".

Мнението беше редактирано от Vencislav Stoqnov: 30 November 2009 - 10:41 AM

Публикувано изображение
0

#14 Потребителят е неактивен   vili

• Разказвач
  • ПипПипПипПип

Публикувано: 30 November 2009 - 10:42 AM

Преглед на мнениеmatchgeek, на 30 November 2009 - 12:02 PM, каза:

Че не е по силите на всеки-съм съгласен,но и че 50 лева са си пари,това никой не може да го отрече.Вие колко бихте искали? 100$ ?
Естественно е всеки да си пази интереса-и майстора и клиента.Аз лично при указаната цена бих се възползвал от услугата,защото ми се струва балансирана и точно пресметната,задоволяваща до голяма степен и двете страни.При по висока цена например ,вече бих се замислил сериозно,дали да не продължа да си играя от ДВД-то.Тук вече роля ще изиграе факта каква ми е конзолата,колко време е експлоатирана,оправдава ли ресурса предполагаемият и потенциал.В смусъл като работа.Естественно е ако имам почти нов Jasper Elite,баннат,да дам и повече пари,защото в козолата се счита че има още доста хляб,и обратно-при положение че дъното на конзолката ми е без живи роднини и е на финалната права-то тогава целта не оправдава средствата.
По въпроса за гаранцията.Мисля че гаранция не би могло да се дава,про условие че се работи с наистина непроверен във времето софт,и това би трябвало да бъде осъзнато правилно от всички.Всеки сам да прецени за себе си потенциалния риск и нужда от подобни действия.
Другото което е важно според мен,операцията би следвало да е извършва пред клиента,защото при евентуална смърт на конзолата,същият да бъде освободен от презупцията че му е била подменена конзолата с друга умряла.Това касае най вече хората от провинцията,с оскъдни познания по хардуер,доверили се на съоъветните техници в София,Несебър,Варна и т.н.
0

#15 Потребителят е неактивен   nazista

• Сладкодумец
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 31-October 09

Публикувано: 30 November 2009 - 02:53 PM

Няма как да стане подмяна -нали всяка конзола си има сериен номер а може и самия клиент да си я маркира преде да я даде за ремонт ;)
Хаквам всички ХBОХ360.Нови Xbox360 с гаранция на конкурентни цени!!! Отбанвам Xbox360
Магазин и сервиз за геймконзоли и компютри предлага качествени чипове, ремонт на XBOX360 ,PS3,Playstation2 и Nintendo Wii,PSP хакване/ънбрикване, PS1.Поправка RROD,артефакти и др.Тунинг и охлаждане,Захранвания,джойстици,Копиране на сейфове и др. за XBOX 360. Работим с куриери за цялата страна.
тел: 0893806079, skype: nessebarmoto
0

#16 Потребителят е неактивен   vili

• Разказвач
  • ПипПипПипПип

Публикувано: 30 November 2009 - 03:46 PM

Ако на самото дъно не е маркиран никъде серийника,то почвата благоприятства
0

#17 Потребителят е неактивен   Hicks

• Любослов
  • ПипПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 24-October 09
  • LocationРусе

Публикувано: 30 November 2009 - 06:03 PM

Преглед на мнениеVencislav Stoqnov, на 30 November 2009 - 12:38 PM, каза:

Направо си мирише на "бърза печалба,без носене на отговорност".

Ми да се предлага услугата ако стане добрe тогава да се плати а ако се прецака - не.И така.

Мнението беше редактирано от Blooregard: 30 November 2009 - 06:04 PM

Posted Image
Posted Image
Posted Image
0

#18 Потребителят е неактивен   alaska

• Непознат
  • Пип
  • Регистриран: 30-November 09

Публикувано: 30 November 2009 - 06:56 PM

Някой от Варна да извършва тази услуга, че не ми се праща насам-натам ?
0

#19 Потребителят е неактивен   BotevBuB

• Разказвач
  • ПипПипПипПип

Публикувано: 30 November 2009 - 07:51 PM

Уха, като гледам колко хора говорят от мое име а дори не се сещам дали ме познават....

При желание от ваша стана да висите в офиса да следите процеса няма проблем, работното време на сервиза ми е от 10 до 17 часа, гаранция има и винаги е имало от страна на моя сервиз.

Ще помоля по горе колеигте от форума да не дават мнение без да са проверили фактите, всичко което до сега съм предлагал винаги е било тествано, а ако не е съм давал гаранция за отремонтирането му в срок за да може новия собственик да е сигурен в покупката. Каини лично ме познава но дори той не си позоволява да ме цитира без да сме се разбрали, което ще кажа и на другите подтебители писали в тяази тема.

Моля имате ми телефона, зает човек съм и не мога да следя всеки форум. Ако имате интере към обявата или търсите начин да си отремонтирате конзолата телфона ми го има в първия пост, на въпросите ви отговарям по телефона или на ЛС, ако сте много любопитни може да се разходите и до офиса ми да го разгледате или да си хареста някое аксесоарче за конзола.

За останалото моля темата да се разчисти от безмислените постове, на всеки въпрос ще отговоря стига да стигне до мен.
0

#20 Потребителят е неактивен   limbonic

• Непознат
  • Пип
  • Регистриран: 29-November 09

Публикувано: 30 November 2009 - 09:12 PM

Еее супер! Най-после човек да място да дава гаранция за работата си. Евалата BotevBub!!!

Никога няма да си занеса конзолата на някой като онея по-горе, като знам, че ако я прецака ще пия една студена вода.

По добре 50 лева, отколкото да ти повредят конзолата някакви "разбирачи"
sentenced to walk among the living
0

• (4 Страници)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

1 потребители четат тази тема